Gwyneth Paltrow 81 éves édesanyja gyönyörű és csúcsformában van

2024. július 16.
Egyszerűen gyönyörű és kicsattanó formában van Gwyneth Paltrow 81 éves édesanyja, aki akár 20 évet is letagadhatna.
Gwyneth Paltrow 81 éves édesanyja gyönyörű és csúcsormában van

Hihetetlenül bomba formában van és gyönyörű Gwyneth Paltrow nyolcvanegy éves édesanyja, aki akár 20 évet is letagadhatna a korából. Blythe Danner egyébként nemrég esett át egy orvosi beavatkozáson, miután a színésznőt egy mentő vitte el egy jótékonysági rendezvényről szombaton East Hamptonban, New Yorkban. Gwyneth Paltrow édesanyjának képviselője szerint a színésznő már szerencsére jól van.

Danner leginkább a Vejedre ütök, az Apádra ütök és az 1776 című filmekben játszott szerepeiről ismert. A színésznőnél 2018 márciusában adenoid cisztás karcinómát diagnosztizáltak, ami a nyálmirigyrák egyik típusa. A diagnózis felállítása óta három műtéten esett át, a harmadik alkalommal, 2020-ban eltávolították a rákos szövetet. Ezután Gwyneth Paltrow édesanyja kemoterápiás kezelésen esett át. A színésznő úgy fedezte fel a problémát, hogy csomót érzett a nyakán, de egy ideig nem akarta elmondani senkinek, mert nem szerette volna, hogy a családja aggódjon érte.

Gwyneth Paltrow 81 éves édesanyja elképesztő formában van

„Édesanyám az egyik legerősebb ember, akit ismerek. Remélem, ha valaha ilyesmin megyek keresztül, olyan leszek, mint ő” – mondta 2022-ben a People magazinnak. A történtek egyébként kísértetiesen hasonlítanak Gwyneth édesapjának betegségéhez, aki 2002-ben hunyt el ugyanabban a szájrákban, mint amit most feleségénél is diagnosztizáltak.

Édesanyjához hasonlóan Gwyneth Paltrow is igazi kortalan szépség. Az ötvenegy éves színésznő 2022-ben bikinis képpel ünnepelte ötvenedik születésnapját, és meg kell mondanunk, ő is hihetetlen formában van.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images