Dakota Johnsont eljegyezte Gwyneth Paltrow exférje

2024. március 07.
Dakota Johnsont hat év után eljegyezte a pasija, aki történetesen nem más, mint Gwyneth Paltrow exférje. A sztárok között ez viszont nem okoz konfliktust.
Dakota Johnsont eljegyezte Gwyneth Paltrow exférje

Hat év után eljegyezte a pasija Dakota Johnsont, derítette ki a brit Mirror című napilap. Az újság szerint a Coldplay énekese és a Szürke ötven árnyalatának sztárja már az első naptól kezdve odáig vannak egymásért, „így elkerülhetetlen volt a következő lépés” – állította a névtelen forrás.

„Nem sietnek az esküvő megtervezésével, csak élvezik, hogy hivatalosan is elkötelezik egymást” – fogalmazott az illető.

Mindez azonban azt is jelenti, hogy Dakota Johnson hivatalosan is mostohaanyja lesz Chris Martin és Gwyneth Paltrow gyerekeinek. Az eljegyzésre állítólag a zenész exfelesége is az „áldását adta”, aki már tavaly októberben is azt mondta kolléganőjéről, hogy jó barátok, és „aranyos, csodálatos emberként” jellemezte őt.

Johnson és Martin 2017 óta alkotnak egy párt. 2019-ben rövid időre elváltak útjaik, de a következő évben ismét egymásra találtak. A Coldplay frontembere és Gwyneth Paltrow 11 évig voltak házasok, mielőtt 2014-ben szakítottak és 2016-ban véglegesítették a válásukat.

A 34 éves Johnson egyébként nagyon örül, hogy a két sztár gyerekeinek mostohaanyja lehet. A Bustle interjújában azt mondta, hogy úgy szereti a 19 éves Apple-t és a 17 éves Mosest, „mintha az élete múlna rajta”.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images