Borbély Alexandra tündéri közös fotón mutatta meg ikerlányai arcát

2024. július 19.
Borbély Alexandra, Nagy Ervin és az ikrek éppen családi nyaralásukat töltik, ha minden igaz, Spanyolországban – ahonnan a színésznő egy olyan idilli képet is megosztott, amin a gyerekek bűbájos arcocskája is jól látszik.
Borbély Alexandra ikrei

Néhány napja már tudni lehet, hogy Borbély Alexandra, Nagy Ervin és az ikerlányaik, Elza és Franciska családi nyaralásra indultak, ha minden igaz, Spanyolországba. Az énekesnő az elmúlt napokban több fotót is posztolt a kiruccanásról: például a napfényben lengedező pálmafákról. Tegnap azonban nem a csodás környezetet mutatta meg a követőinek – Borbély Alexandra ezúttal kivételt tett, és gyakorlatilag megmutatta ikerlányai bájos arcocskáját a követőinek. 

Mindez azért nagy szám, mert Borbély Alexandra és férje általában csak olyan képeket szokott közzétenni az ikrekről, amin hátulról láthatók. Igaz, ami igaz, a lányok ezúttal sem teljesen szemből vannak a fotón, de így is jól látszik, mennyire hasonlítanak az anyukájukra. (A képeket ITT tudod megnézni.)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nagy Ervin (@nagy_ervin_hivatalos) által megosztott bejegyzés

 

Borbély Alexandra néhány napja is megosztott egy cuki közös fotót az ikerlányokkal, ám azon Nagy Ervin is helyet kapott. A képen a színésznő a nagy melegben félmeztelenre vetkőzött Nagy Ervinnel, és a barackot majszoló imádni való ikrekkel pózolt. (A képet itt tudod megnézni.) A fotót látva persze az is rögtön feltűnik, milyen sokat nőttek a lányok, Elza és Franciska, akik októberben fogják betölteni a két évet. 

Az ikreknek egyébként kifejezetten izgalmasan telik a nyár. Néhány héttel ezelőtt például hatalmas kalandra indultak, ellátogattak egy szlovákiai búcsúba. Az ikrek tüneményesek voltak, ahogyan felfedezték a vásárt, ahol egy körhintára is felültek, sőt még egy szélforgót is kaptak ajándékba a vásárból. 

Fotó: Getty Images