11 éves lett György herceg: különleges képet készített róla Katalin hercegné

2024. július 22.
Ma ünnepli 11. születésnapját György herceg, akire alig lehet ráismerni. Hatalmasat nőtt Katalin hercegné és Vilmos herceg elsőszülött fia.
György herceg 11 éves lett: Katalin hercegné volt a fotósa

Katalin hercegné és Vilmos herceg megosztottak egy lenyűgöző portrét György hercegről, aki ma ünnepli a 11. születésnapját. A fotó mellé azt írták a büszke szülők: „Nagyon boldog 11. születésnapot kívánunk ma György hercegnek!”

Mint ahogy azt tudjuk, Katalin hercegné előszeretettel készít képeket a családjáról, és a mai napra egy igazán különleges képet tartogatott. A fekete-fehér fotón a leendő király öltönyt visel, amiben már-már felnőttnek tűnik!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

Katalin hercegné és Vilmos herceg legidősebb gyermeke György herceg. George Alexander Louis néven látta meg a napvilágot 2013. július 22-én a St. Mary Kórházban Londonban.

Az új fotón – amelyet a Kensington Palace X (korábbi Twitter) oldalán és az Instagramon osztottak meg – György herceg haja oldalra van fésülve, és feltűnően hasonlít az édesapjára, különösen a sugárzó mosolyuk.

A királyi család rajongói az elmúlt években hozzászoktak ahhoz, hogy György herceget mindig elegánsan felöltözve lássák, hiszen egy nap ő követi majd Vilmos herceget a trónon. Ezen a fotón azonban az öltönyben és a fehér ingben valamivel lazábbnak, de mégis hihetetlenül elegánsnak látszik. 

György herceg a bal kezén egy kézzel készített karkötőt visel, ami meglehetősen hasonlít azokra az ékszerekre, amelyeket Sarolta hercegnő és Károly király is viselni szokott.

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images