Mihalik Enikő feldobta a rajongói napját: édes fotót posztolt arról, ahogy a kislányával strandolnak

2024. július 22.
Mihalik Enikő ismét bepillantást engedett a magánéletébe és megmutatta, ahogy a kislányával strandolnak. A 3 éves Eva Rose rendkívül élvezte a pancsolást.
Mihalik Enikő a kislányával, Eva Rose-zal strandol

Mihalik Enikő az Instagram-sztorijában osztott meg egy képet arról, amint a kislányával strandol. A kép egyszerre szívmelengető és szellemes, hiszen az a szöveg áll rajta: Nemzetközi „figyelem a gyerekemet” állás.  Valószínűleg mindenki arcára mosolyt csalt ezzel a képpel, hiszen csakugyan jellegzetes a póz, ahogy a 37 éves anyuka árgus szemekkel figyeli, ahogy a lánya fürdik.

Ráadásul nagyon stílusos szettben strandol Mihalik Enikő a kislányával, ugyanis egy kék-sárga pántos bikinit visel, valamint egy sárga-fehér csíkos strandkendőt, és egy khaki színű baseball sapkát. Gyönyörű, szőke haját pedig kontyban fogta össze.

Mihalik Enikő a kislányával strandol

Mihalik Enikő a kislányával strandol

Mihalik Enikő gyakran enged bepillantást a New Yorkban élő családja mindennapjaiba. Már júniusban is posztolt Mihalik Enikő a kislányáról egy hihetetlenül cuki strandolós fotót. A modell a homokban ülve figyelte, amint Eva Rose a part szélén játszott a víz közelében, és mind a ketten színes, horgolt sapkát viseltek.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés

Mihalik Enikő és Korányi Dávid 2020-ban ismerkedtek meg, és azonnal egymásba szerettek. Közös kislányuk, a kis Eva Rose 2021 júliusában született. Mihalik Enikő nagyon ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak a lányát. A leggyakrabban egy 24 óráig elérhető, majd eltűnő Instagram-sztoriban szokott róla képet posztolni, de olyankor is úgy, hogy ne látszódjon Eva Rose arca, de ennyi bőven elég is a rajongóknak, akik odáig vannak a Mihalik Enikő kislányának göndör fürtjeiért.

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images