Bomba meglepetés készül az olimpiai megnyitón: Lady Gagával duettezhet Céline Dion

2024. július 26.
Nagyon úgy tűnik, hogy Céline Dion nem egyedül fog fellépni az olimpia megnyitóján: Lady Gaga lehet a partnere.
Olimpia Lady Gaga Celine Dion

Egyre erősödnek azok a hangok, amelyek azt suttogják, Céline Dion nem egyedül, hanem egy világsztárral együtt fog fellépni ma este a párizsi olimpia nyitóünnepségén. Ahogy közeledik a nyári játékok startja, egyre több infó szivárog ki a megnyitóval kapcsolatban is.

Az egyik ilyen a hét elején kezdett terjedni a neten, amikor a stiff person szindrómával küzdő Céline Dion a párizsi Louvre előtt készült képet tett ki az Instagramjára. Többen is spekulálni kezdtek, hogy a francia-kanadai énekesnő nem véletlenül tehette meg ezt a nagy utat Párizsba, és a legkézenfekvőbb ok az olimpia megnyitóünnepségének tűnt.

Az 56 éves Céline Dion betegsége miatt hosszú ideje nem állt a színpadon, és emberek ezrei kezdtek reménykedni, hogy a megnyitón lesz a nagy visszatérése. Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a reménykedők vágyai valóra válnak. Sőt!

Úgy hírlik, hogy az énekesnő nem egyedül, hanem Lady Gagával, a popzene egyik legnagyobb sztárjával fog duettet énekelni. Régóta köztudott, hogy Gaga és Céline Dion kölcsönösen nagyra becsülik egymást. Ennek egyik jele volt, amikor Lady Gaga Las Vegas-i koncertturnéjának egyik állomásán Dion is megjelent, együtt énekelve a dalokat a közönség többi tagjával.

Lady Gaga és Céline Dion évek óta szeretik és tisztelik egymást, most együtt fognak fellépni az olimpia megnyitóján

Lady Gaga és Céline Dion évek óta szeretik és tisztelik egymást, most együtt fognak fellépni a 2024-es párizsi olimpia megnyitóján

„Esküszöm, egy kezemen meg tudnám számolni azokat a nőket, akik valóban támogatják egymást a zeneiparban manapság… Csodálatos vagy” – mondta Lady Gaga később az énekesnőnek. 

A bennfentesek azt is tudni vélik, hogy a két zenei ikon egy szintén hatalmas francia zenei legenda, Édith Piaf klasszikusát, a La Vie en Rose-t fogják előadni. Alig várjuk a ma esti megnyitót!

Forrás: mirror.co.uk     Fotó: Getty Images