Céline Dion ritkán látott fiaival kapcsolódott ki Vegasban

2024. június 26.
Céline Dion és fiai a horvát csellista Las Vegas-i fellépésére mentek el együtt egy kicsit szórakozni.
Céline Dion fiai 2

Céline Dion igyekszik megragadni minden alkalmat arra, hogy minőségi időt tölthessen el a családja körében.

A hétvégén a kanadai Céline Dion és három fia, a 23 éves René-Charles (beceneve: RC) és a 13 éves ikrek, Eddy és Nelson Las Vegasba utaztak kikapcsolódni. A program része volt egy Hauser nevű horvát csellóművész fellépése is, aki a hírek szerint Céline Dion nagy kedvence.

A csellista tudott róla, hogy az énekesnő és családja a VIP-szektor soraiban ülnek, így egy dalt ajánlott az énekesnőnek. Hauser a My Heart Will Go On című világslágert, a Titanic betétdalát játszotta el Céline Dion tiszteletére, és elmondta, nagyon reméli, hogy egyszer még ők ketten együtt fognak a színpadra állni.

A stiff person szindrómával küzdő Céline Dion és fiai a színfalak mögött is találkoztak Hauserrel, akivel megbeszélték, hogy nagy rajongói egymás művészetének. A lapozóban lévő következő képen láthatjuk az énekesnő fiait is.

Az 56 éves Céline Dion nemrég tért vissza a rivaldafénybe, miután 2022-ben stiff person szindrómával diagnosztizálták. Az ebben a ritka betegségben szenvedő személyeknek gyakran kell megküzdeniük merevséget okozó izomgörcsökkel és légszomjjal járó rohamokkal, ami nagy szenvedést okoz a betegeknek. 

Céline Dion és René-Charles Angelil az ikrekkel és a kisfiú René--Charles-szal

Céline Dion és René Angelil az ikrekkel és a kisfiú René-Charles-lal

A világhírű énekesnőről épp a betegség elindulása előtt kezdett életrajzi dokumentumfilmet forgatni egy Oscar-díjas dokumentumfilm-rendező, de a rohamok miatt leállt a munka. Később azonban Céline Dion úgy döntött, hogy nem akar semmit sem eltitkolni az emberek előtt, így végül az egész betegségtörténete rögzítve lett a kamerák által. 

A szívbe markoló dokumentumfilmet, melynek címe I Am: Céline Dion június 25-től lehet megtekinteni a Prime Videón.

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images