Megható ígéretet tett Vilmos herceg Katalin hercegné szüleinek

2024. július 26.
A walesi herceg és hercegné nehéz időszakot él meg, azonban Vilmos teljes vállszélességgel próbálja támogatni feleségét. Egy nagyon megható ígéretet is tett Katalin szüleinek.
Megható ígéretet tett Vilmos herceg Katalin hercegné szüleinek

Idén áprilisban ünnepelte 13. házassági évfordulóját Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez az időszak – mint oly sok házaspár életében –, telis-tele volt örömmel, nevetéssel, nehézségekkel és megpróbáltatásokkal. A walesi herceg és hercegné nem a legjobb időszakát éli, hiszen Katalin hercegné és Károly király rákbetegsége beárnyékolja a mindennapokat. Ennek ellenére Vilmos herceg mindent megtesz annak érdekében, hogy támogassa feleségét és édesapját. A páros éppen ezért most erősebbnek tűnik, mint eddig bármikor, és világos, hogy Vilmos sziklaszilárdan kiáll Katalin mellett. 

Katalin az elmúlt időszakban több szívszorító nyilatkozatot osztott meg diagnózisával kapcsolatban, két alkalommal pedig vissza is tért a nyilvánosság elé. Az első a Trooping The Color idején volt júniusban, a második pedig a wimbledoni férfi tenisz döntőjén történt. Mindkét alkalommal hatalmas taps fogadta Katalint, Vilmos pedig a nyilvános megjelenései során mindig törekedett arra, hogy tájékoztassa a közönséget felesége állapotáról.

Nemrég az is kiderült, hogy Vilmos herceg eljegyzése után ígéretet tett a walesi hercegné szüleinek. Tudta, hogy ez az esemény több szempontból is megváltoztatja majd az életét, éppen ezért be akarta bizonyítani leendő felesége iránt érzett szeretetét. A walesi herceg azt mondta Katalin szüleinek, Carole-nak és Michaelnek, hogy mindig gondoskodni fog lányukról.

A Dail Mail tudósítója, Rebecca English így fogalmazott: „Mindenkinél jobban tudta, hogy Katalin milyen személyes áldozatokat hoz azért, hogy azzal lehessen, akit szeret. Éppen ezért tudom, hogy az eget és földet is meghajlítaná azért, hogy mellette legyen és a legjobbat nyújtsa a családjának. Bármeddig is tart.”

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images