A szülinapos Vilmos herceg tegnap este fergetegeset bulizott három gyerekével

2024. június 22.
A hírek szerint tegnap este Vilmos herceg is ott tombolt Taylor Swift londoni koncertjén a három gyereke társaságában.
Vilmos herceg Emilia Clarke kitüntetés

Taylor Swift péntek este a telt házas Wembley stadionban indította Eras turnéjának londoni szakaszát. A koncerten a rajongók mellett hírességek és politikusok is feltűntek a nézőtéren. 

A közel 90 000 rajongóból álló tömegben a pletykák szerint a 42. születésnapját ünneplő Vilmos herceg is feltűnt, aki három kisgyerekével – a tízéves György herceggel, a kilencéves Sarolta hercegnővel és a hatéves Lajos herceggel – táncolta végig az éjszakát. 

Sokan nem tudják, de Vilmos hercegnek és Taylor Swiftnek közös múltja van – a páros 2013-ban a Kensington-palota színpadán énekelte együtt a Livin’ On A Prayer című számot Jon Bon Jovival egy jótékonysági rendezvényen. Bár ez a fellépés több mint egy évtizede történt, úgy tűnik, a királyi család továbbra is elkötelezett rajongója Taylor Swiftnek.

Vilmos herceg és Taylor Swift együtt énekel

Vilmos herceg és Taylor Swift együtt énekel

Katalin hercegné saját készítésű fotóval köszöntötte fel Vilmos herceget

Ahogy arról mi is beszámoltunk, tegnap egy eddig soha nem látott családi fotót osztott meg Katalin hercegné Vilmos hercegről és három gyermekükről a walesi herceg születésnapja alkalmából. A képen Vilmos herceg látható György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel, amint átugranak egy homokdűne felett és Katalin hercegné a következőt írta a fotóhoz: „Boldog születésnapot, Apa, mindannyian nagyon szeretünk!”

 

A közösségi médiában megosztott fotót Katalin hercegné a múlt hónapban készítette, miközben a család Norfolkban tartózkodott. Az egész család szemmel láthatóan sugárzik az örömtől, igazán meghitt pillanatot sikerült Katalinnak lencsevégre kapnia.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images