George Clooney és felesége majd’ felfalták egymást romantikus vacsorájuk közben

2024. augusztus 10.
George Clooney egy romantikus olasz estét töltött feleségével, Amal Clooney-val.
George és Amal Clooney megérkeztek a Velencei Filmfesztiválra, méghozzá elég stílusosan

A 63 éves Oscar-díjas színész és felesége, Amal Clooney csütörtökön egy meghitt vacsorát költöttek el a Comói-tónál található Villa d’Estében. A házaspár láthatóan még mindig odavan egymásért. A vacsora közben többször is csókolózni kezdtek, és alig bírták levenni a kezüket a másikról. (A róluk készült képetek itt nézheted meg.)

Tudvalevő, hogy George Clooney-nak van egy villája Olaszországban, Laglio faluban, ahol az elmúlt években is gyakran nyaralt 46 éves ügyvéd feleségével. De a színész nemrég Toszkánában is töltött egy kis időt, ahol Noah Baumbach és Emily Mortimer új filmjét, a Jay Kellyt forgatta.

Néhány évvel ezelőtt, George Clooney egy interjúban bevallotta, hogy még soha nem veszekedtek feleségével az akkor tíz éve tartó házasságuk során. Az egykor Hollywood egyik leghíresebb agglegényeként ismert színész 2014-ben, egy év randevúzás után kötött házasságot Amal Clooney emberi jogi ügyvéddel.

Amal Clooney divatos kezeslábasban

Amal Clooney divatos kezeslábasban

A sztár akkor úgy jellemezte a párkapcsolatát, mint a „legkönnyebb dolgot”, amit valaha is csináltak. „Könnyű volt. Mint a legkönnyebb dolog, amit eddigi életünkben tettünk. Soha nem volt vitánk” – mondta a George Clooney. Feleségével, Amal Clooney-val két közös gyermekük is van, egy ikerpár, Ella és Alexander, akikkel kapcsolatban a korábbi interjújában a színész egy kedves történetet is elmesélt.

„Szörnyű hibát követtünk el. Megtanítottuk őket olaszul… de nem beszélünk olaszul. Felfegyvereztük őket egy olyan nyelvvel, amellyel sértegethetnek minket, és nem igazán tudjuk, mit mondanak” – magyarázta a sztár.

Fotó: Getty Images