Szépen gömbölyödik Arnold Schwarzenegger lányának pocakja

2024. augusztus 14.
Arnold Schwarzenegger lányáról készült friss képek tanúsága szerint szépen gömbölyödik Katherine terhespocakja, aki harmadik babáját várja Chris Pratt színésszel.
Arnold Schwarzenegger lányának szépen gömbölyödik a pocakja

Arnold Schwarzenegger lánya és a Jurassic World sztárja, Chris Pratt a harmadik gyermeküket várják. A fotósok lencsevégre kapták Katherine Schwarzeneggert egy testhezálló fehér pántos felsőben, így jól látható, hogy mennyire gömbölyödik a hasa.

Arnold Schwarzenegger lánya fekete melegítőnadrágot párosított a fehér felsőjéhez. Fehér keretes macskaszem napszemüveggel, néhány arany ékszerrel, valamint a fekete-fehér táskájával kifejezetten divatossá tette a hétköznapi megjelenését. A friss fotókat ITT tudod megnézni.

Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger lányát épp akkor örökítették meg a fotósok, mikor az elvitelre kért ebédjével sétált Los Angelesben.

Chrisnek és Arnold Schwarzenegger lányának már van két gyereke: Lyla Maria (3) és Eloise Christina (2). Június végén jelentették be, hogy harmadik gyereküket várják, ám a kicsi születési dátuma és neme egyelőre nem derült ki. 

Chris Pratt és Arnold Schwarzenegger terhes lánya a harmadik babájukat várják

Chris Pratt és Arnold Schwarzenegger terhes lánya a harmadik babájukat várják

Chris Pratt és Arnold Schwarzenegger lánya 2018-ban találkoztak egy templomban, és azután kezdtek el randevúzni, hogy Katherine anyja bemutatta őket egymásnak. Nem sokkal később összeköltöztek, majd 2019. június 8-án egy pazar esküvői ceremónián a kaliforniai Montecitóban kimondták a boldogító igent, mindössze egy évnyi randevúzást követően. Ezután 2020. augusztus 6-án megszületett az első gyerekük, a második 2022. május 21-én érkezett. Ugyanakkor Prattnek az előző feleségétől, Anna Faristől született egy fia is, Jack, aki már 11 éves.

Chris és Arnold Schwarzenegger lánya elszántan védik a magánéletüket, főleg a gyerekeiket, és ha még meg is osztanak képeket róluk, akkor ügyelnek arra, hogy ne látszódjon az arcuk.

Forrás: Dailymail, Fotók: Getty Images