Bővül Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger családja

2021. december 20.
Második gyermekét várja Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt. A színésznek ez lesz a harmadik gyermeke.

2019 júniusában házasodott össze Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt, első gyermekük, Lyla Marie 2020 augusztusában született meg. A színésznek van már egy 9 éves fia, akinek édesanyja Pratt első felesége, Anna Faris.

Pár napja Chris Pratt még arról áradozott felesége 32. születésnapján, mennyire tökéletes Katherine Schwarzenegger. „Csodálatos feleség, anya, mostohaanya és életre szóló pár vagy – írta a 42 éves Pratt közösségi oldalán feleségéről. – El sem tudom képzelni, mennyire elveszett lennék nélküled. Gyönyörű vagy, kemény, racionális, mélyen érző és hihetetlenül okos, tökéletes főnök, ösztönös vezető, és úgy kommunikálsz, ahogy senki más.”

chris-pratt-gyerek

És itt még nem állt meg ennyinél Chris Pratt feleségéről szőtt dicshimnusza. „Olyan tökéletesen illünk egymáshoz, mint senki más az univerzumban, ami minden nap emlékeztet arra, hogy Isten vigyáz ránk. Ebben a világban eligazodni olyan képesség, ami nekem nem megy egyedül. Hálás vagyok, hogy nem kell egyedül boldogulnom. Elhivatottságod, hogy másoknak segíts, ragadós.”

A galaxis őrzői sztárjának dicsérete nem mindig sikerül tökéletesen. Amikor Katherine Schwarzeneggerrel közös lánya megszületett, Chris Pratt közösségi oldalán azt írta, köszöni feleségének, hogy egészséges kislánnyal ajándékozta meg. Sok rajongó kritizálta ezért a kifejezésért a színészt, mivel fia, Jack koraszülött volt, számos műtéten esett át, és az egészséges kifejezés rá elég lekicsinylően hat ebben a szövegkörnyezetben. Az eset után Chris Pratt zavartnak érezte magát, mélyen lesújtotta, hogy ilyen szerencsétlen kifejezést használt, el is tűnt egy időre a közösségi oldalakról, hogy aztán néhány karácsonyi dallammal és harmadik – Katherine Schwarzeneggerrel második közös – gyermekének hírével térjen vissza.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!