Chris Pratt sztriptíztáncosból lett világhírű színész

2024. május 10.
Kívülről a sztárok élete különlegesnek és mesésnek tűnhet, azonban sokszor bele sem gondolunk, hogy ők maguk honnan is indultak. Chris Pratt például nemcsak felszolgáló, autómosó, de még sztriptíztáncos is volt a színészi karrierje előtt.
Chris Pratt sztriptíztáncosból lett világhírű színész

 A galaxis őrzői és a Jurassic World sztárját, vagyis a 44 éves Chris Prattet szinte az egész világ ismeri, azonban a sok csillogás és rivaldafény mögött valójában igen kalandos és rögös út vezetett a mostani életéhez. Chris Pratt ma már a legnagyobb mozifilmekben szerepel, kétségtelen, hogy karrierje egyre jobban ível felfelé, ráadásul magánéletében is révbe ért. A színész válása után egy igen fájdalmas és sötét korszakot élt meg, azonban ezt követően találkozott Arnold Schwarzenegger lányával, Katherine Schwarzeneggerrel, akitől két gyermeke is született. Chris elmondása alapján kezdetben rá sem mert nézni Katherine-re, majd több beszélgetés és közeledési kísérlet után összeszedte minden bátorságát, majd elhívta randizni. Milyen jól is tette! Kívülről a sztárok élete különlegesnek és mesésnek tűnhet, éppen ezért sokszor bele sem gondolunk, hogy ők maguk honnan is indulnak.

Felszolgálóként dolgozott, majd világhírű színész lett

Chris Pratt 1979. június 21-én született Minnesotában, azonban a Washington állambeli Lake Stevensben nőtt fel. A középiskolai tanulmányai után színészetet tanult a főiskolán, azonban mindössze egy szemesztert végzett el. Chris 19 éves volt, amikor úgy döntött, hogy otthagyja a nyüzsgő várost és Hawaiira költözik. Akkoriban a Bubba Gumps étteremben dolgozott és olyan életet élt, amelyben titokban talán mindannyian vágyunk. Teljesen szabad életet élt. Chris napközben az étteremben dolgozott, azonban esténként egy sátorban vagy kisbuszban húzta meg magát. A vendéglőben Rae Dawn Chongnak szolgált fel, ennek köszönhetően pedig nem sokkal később megkapta élete első szerepét a Cursed című horror/vígjátékban. Ez persze nem járt együtt a gyors meggazdagodással, így Beverly Hills közepén kénytelen volt felszolgálói fizetésből megélni.

A Szédületes éjszaka forgatásán ismerte meg első feleségét

Chris a Szédületes éjszaka forgatásán ismerte meg Anna Faris színésznőt, aki a filmben a színész karakterének szerelmét alakította. Egy évvel később már eljegyezték egymást, 2009-ben pedig az indonéziai Balin házasodtak össze. Első házasságából egy fia is született. Chris elmondása szerint koraszülött fiának születése határozta meg igazán az Istenben való hitét, mivel feleségével karöltve együtt imádkoztak a kisbabájukért. A páros 2017-ben szakított, majd egy évvel később véglegesítették a válást is. Chris Pratt 2018 júniusában ismerkedett meg Arnold Schwarzenegger lányával, Katherine-nel, akitől két gyermeke is született.

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger

Chris Pratt megosztó személyiség a közönség számára, éppen ezért évről évre próbálnak fogást találni rajta. A színészt korábban azért támadták, mert úgy sejtették, hogy konzervatív nézeteket vall, habár ő maga sosem beszélt nyilvánosan a politikáról. De ki is ő valójában? Elhoztunk néhány érdekességet, amit biztosan nem tudtál Chris Prattről.

Az osztály bohóca volt 

Chris ugyan Minnesotában született, ennek ellenére a családja hároméves korában Alaszkába költözött, mert édesapja a bányászatban és az építőiparban dolgozott. Ezt követően a színész a Lake Stevens középiskolában tanult, ahol talán nem meglepő, de az osztály bohócának választották. 

Chris Pratt 2003-ban

Chris Pratt 2003-ban

Sztríptíztáncos is volt

Chris Pratt 18 évesen kipróbálta magát sztriptíztáncosként és akadt olyan is, amikor egy leánybúcsún táncolt. A táncolás persze csak egy munka a sok közül, amiben a fiatal színész kipróbálta magát. Autót is takarított, falfestményeket készített és édesapja hamburgerezőjében is dolgozott.

Chris Pratt és Anna Faris között 20 perc különbség van

A színész és első felesége, Anna Faris mindössze 20 perc különbséggel jöttek világra.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images