Taylor Swift legújabb viaszfigurája kész katasztrófa lett

2024. augusztus 15.
Taylor Swift új viaszszobrára nehéz megfelelő szavakat találni. Talán jobb lenne, ha a rajongóknak inkább meg sem mutatnák.
Taylor Swift viaszszobor

A hírességek viaszszobrának elkészítése egyáltalán nem egyszerű feladat. Ezeknek a szobroknak a létrejöttét hosszadalmas, hihetetlenül bonyolult és a részletekre összpontosító folyamat előzi meg. Szobrászat, festés, parókakészítés – rengeteg gondosság és tehetség kell ahhoz, hogy egy valósághű hasonmást hozzanak létre. Ez pedig az esetek többségében azért sikerülni is szokott. 

Biztosak vagyunk benne, hogy a művészek ezúttal is nagyon keményen dolgozhattak, hogy megvalósítsák a Taylor Swiftről alkotott elképzelésüket. De ha őszinték akarunk lenni, az elkészült szobor nem annyira Taylor Swift viaszszobra. Ez egy olyan lány viaszszobra, aki meg van győződve róla, hogy úgy néz ki, mint Taylor Swift, mert 15 évvel ezelőtt egy alkalmi randipartnere ezt mondta neki. És a környezetében azóta sem meri senki megmondani neki, hogy ez nem igaz.

Taylor Swift legújabb viaszszobra kész katasztrófa lett

Taylor Swift legújabb viaszszobra kész katasztrófa lett

A németországi Panoptikum múzeumban augusztus 12-én, hétfőn leplezték le az új Taylor Swift viaszszobrot. A viaszszobor a szupersztár 2019-es iHeartRadio Music Awardson viselt flitteres kezeslábasának a mását viseli – és valószínűleg ez lett a viaszfigura legpontosabb része. Eltekintve attól, hogy a frufruja olyan, mintha az erős párától szöszösödne, valami nagyon nincs rendben az arcával.

Talán a szemei kicsit túl kicsik és szélesek, vagy talán az állkapcsa túl széles és szögletes, de ez inkább hasonlít egy ingyenesen kipróbálható AI által elképzelt Taylor Swiftre, mint a valódi Taylor Swiftre.

Taylor Swift viaszszobrával valami nincs rendben

Taylor Swift viaszszobrával valami nincs rendben

Taylor Swift valószínűleg elég magabiztos ahhoz, hogy ne zavarja a tény, hogy egy művész így látja őt (mivel a a szobor valószínűleg többfordulós jóváhagyáson ment keresztül a debütálása előtt), de nem kell Swiftie-nek lenni ahhoz, hogy egyetértsünk abban, hogy az énekesnő jobbat érdemelt volna.

Fotó: Getty Images Forrás: Allure