A legcukibb kép, amit ma láthatsz: Rúzsa Magdi imádni való fotót posztolt a hármas ikreiről

2024. augusztus 21.
Rúzsa Magdi egy ideje már nem posztolt a hármas ikreiről, így sokkhatásként érte a rajongókat, hogy mekkorát nőttek a kicsik!
Rúzsa Magdi imádnivaló fotót posztolt a hármas ikreiről

Rúzsa Magdi féltve őrzi a magánéletét, és csak nagy ritkán oszt meg egy-egy képet a férjéről vagy a hármas ikreiről.

Legutóbb Újvidéken fotózkodott Simon Vilmossal, akivel 13 éve alkotnak egy párt. Úgy néz ki, hogy a gyerekek nélkül, kettesben utaztak el Szerbiába. Szemmel látható, hogy az énekesnő mennyire büszke a hazájára, akárcsak a villamosmérnök férjére. Rúzsa Magdi és Simon Vilmos hét év együttélés és a hármas ikreik születése után házasodtak össze.

Rúzsa Magdi 2022 februárjában adott életet hármas ikreinek, Lujzának, Kevének és Zalánnak, akiknek az arcát még nem mutatta meg, viszont gyakran mesél arról a követőinek arról, hogyan neveli a csemetéit. Ám ettől még nem kevésbé édes a fotó, amit az énekesnő augusztus 20-án osztott meg a gyerekeiről. A képen az „Isten éltessen, Magyarország!” felirat áll, a többi pedig magáért beszél! Egyszerűen imádni valóak együtt a hármas ikrek, Lujza, Keve és Zalán, akik hatalmasat nőttek az utóbbi időben.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

A tündéri gyerkőcök épp a Parlamentet csodálják, amikor Rúzsa Magdi lefotózta őket. Az énekesnő követői nem győztek ámulni a képeken és rengetegen tettek említést arról is, hogy mennyire cukik a kis Lujzi göndör fürtjei. Természetesen Rúzsa Magdi mindhárom gyerekét imádja az internet, csak mindenkinek fel kell dolgoznia azt, hogy már ilyen nagyok a két és fél éves testvérek.

Forrás: Instagram, Fotó: Central Média