Cuki fotókat osztott meg Hosszú Katinka a kislányáról: már 1 éves a kis Kamília

2024. augusztus 27.
Hosszú Katinka megörvendeztette a rajongóit azzal, hogy megmutatta, hogyan telt a család augusztusa. A képes élménybeszámolóba több fotó is bekerült a kislányáról is, aki a hónapban lett 1 éves.
Hosszú Katinka megmutatta 1 éves kislányát

„Pieces of August” – írta a képgalériához Hosszú Katinka, amiben megmutatta, hogyan telt a családja számára a nyár utolsó hónapja.

A képes beszámolóból kiderül, hogy Hosszú Katinka és családja Olaszországban járt. Megmutatta, ahogy a férjével gondoláztak, pizzáztak, élvezték a jól megérdemelt pihenést, miközben az edzőtermet és a vízpartot sem kerülte el az olimpikon.

Emellett nemhogy egy, hanem összesen öt képet osztott meg Hosszú Katinka a kislányáról, Kamíliáról, aki a hónapban ünnepelte első születésnapját és bizony hatalmasat nőtt! Némelyik képen egészen jól látni Kamília arcát, aki igazán tündéri az összes képen, de főleg azon, amelyiken kék-fehér csíkos sapkájában pancsol a medencében. Lapozd végig a Hosszú Katinka képeit!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés

Legutóbb júniusban posztolt Hosszú Katinka a kislányáról, akivel a medence szélén pózolt. Ez volt az az érzelmes poszt, amiben a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő elbúcsúzott az idei olimpiától, amire nem sikerült kijutnia.

Viszont Hosszú Katinka a bejegyzésében utalt arra, hogy egyáltalán nem bánkódik, hiszen ott van neki a családja és kislánya, aki rengeteg boldogságot hozott életükbe. Annak ellenére, hogy nem telt el túl sok idő a júniusi bejegyzés óta, Kamília rengeteget nőtt és szemmel láthatóan egyre dúsabb a haja is.  

Hosszú Katinka és férje, Gelencsér Máté életébe 2023 nyarán érkezett meg első közös gyermekük, Kamília. Az immár egygyermekes anyuka az év vége felé ismét edzeni kezdett, hogy részt vehessen az olimpián, de ez a bravúr sajnos nem jött össze neki.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés

Forrás: Instagram, Fotó: Centrál archív