Brad Pitt büszkén mutatta meg fiatal barátnőjét a világnak a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén

2024. szeptember 02.
Végre megérkeztek Velencébe a legnagyobb hollywoodi sztárok: Brad Pitt és George Clooney sétált tegnap végig a filmfesztivál szőnyegén. Utóbbi a felesége, Amal Clooney oldalán, míg előbbi fiatal barátnőjét, Ines de Ramont hozta magával.
Brad Pitt barátnője velencei filmfesztivál

A  két színész tegnap este a közös filmjük, a Két magányos farkas premierjét ünnepelte a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén. A premierre a 60 éves Brad Pitt rendkívül elegánsan érkezett, az oldalán az ékszertervező barátnőjével, a 34 éves Ines de Ramonnal. Ez volt az első alkalom, hogy a színész elhozta magával új szerelmét egy ilyen eseményre. 

Ám ez a premier egy dupla randevú volt, mivel Brad Pitt régi barátja, a 63 éves George Clooney és felesége, a 46 éves Amal Clooney is jelen volt – aki egy elbűvölő sárga ruhában kápráztatta el a közönséget. Amal Clooney lenyűgözően nézett ki sárga, fűzős ruhájában, amely csinos fodros mintával volt díszítve, és amit egy magas sarkúval kombinált.

Brad Pitt büszkén mutatta meg fiatal barátnőjét a világnak a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén

Brad Pitt büszkén mutatta meg fiatal barátnőjét a világnak a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén

Mindeközben Ines de Ramon megvillantotta tónusos alakját egy fehér, egyvállas, fodros részletekkel díszített ruhában, amelyhez ezüst flitteres táskát és fülbevalót választott.

De Ramon – aki szintén túl van már egy váláson – idén februárban költözött össze Brad Pitt-tel Los Angelesben, és a pár kapcsolata azóta egyre erősebbé vált. Ez Brad Pitt első komoly párkapcsolata az Angelina Jolie-tól való válása óta.

A Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén Brad Pitt egy egyedi Louis Vuitton öltönyt viselt, és szerelmesen pózolt barátnőjével a fotósok előtt. 

Jó ideje egy párt alkot Brad Pitt és barátnője

Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon kapcsolatáról először 2022 novemberében indultak el a pletykák, amikor együtt látogattak el egy Bono-koncertre Los Angelesben – bár állítólag addigra már néhány hónapja titokban randiztak.

Brad Pitt és barátnője

Brad Pitt és barátnője

A pár kapcsolata azóta elég komolyra fordult, az utóbbi időben többször előfordult, hogy a Harcosok klubja sztárja a barátnőjeként mutatta be az embereknek a New Jersey-i születésű nőt. 2024 februárjában pedig arról is felröppent a hír, hogy Ines de Ramon nemrég összeköltözött Brad Pitt-tel, és boldogabb, mint valaha.

A filmsztár, Brad Pitt korábban Angelina Jolie férje volt, akivel hat közös gyermekük van: Maddox, 22 éves, Pax, 20 éves, Zahara, 19 éves, Shiloh, 18 éves, valamint az ikrek Knox és Vivienne, 15 évesek. Az egykori álompár 2016 szeptemberében vált el, de az egyre csúnyább jogi csatározásuk még nem ért véget. Ines de Ramon 2019 februárjától 2024 márciusáig a Vámpírnaplók sztárjának, Paul Wesley-nek volt a felesége.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images