Ők Nicole Kidman imádott gyerekei – örökbefogadott és vér szerinti is van köztük

2024. szeptember 03.
Nicole Kidman számtalan filmben nyújtott már feledhetetlen alakítást. Élete legfontosabb szerepének azonban az anyaságot tartja.
Nicole Kidman gyerekei
  • Nicole Kidman és Tom Cruise Hollywood sztárpárja volt, de vér szerinti gyerekük nem született. 
  • A színész házaspár végül egy kisfiút és kislányt fogadott örökbe.
  • Nicole Kidman új házasságából két vér szerinti lánya született.

Nicole Kidman karrierje világhírű színésznőként bővelkedik sikerekben, a legnagyobb büszkeséget számára mégsem valamelyik filmszerepe, hanem gyermekei jelentik: négygyermekes édesanyaként családja az, melyet mindennél fontosabbnak tart. Tom Cruise-zal két gyereket fogadtak örökbe, míg Keith Urbannal kötött házasságában két gyermeke született. Nicole Kidman mindannyiukra rendkívül büszke, és mindent megtesz azért, hogy szeretetteljes és támogató családi környezetet biztosítson számukra.

Tom Cruise és Nicole Kidman ezért döntött az örökbefogadás mellett

Nicole Kidman és Tom Cruise szerelme igazi hollywoodi tündérmesének indult. A Mint a villám című film forgatásán találkoztak, hamarosan pedig össze is házasodtak. Boldogságukat azonban tragédia árnyékolta be: Nicole Kidman első terhessége méhen kívüli volt, ami mélyen megrázta a párt. Ezután döntöttek úgy, hogy örökbe fogadnak – így került a családjukba Isabella Jane és Connor Anthony.

Nicole Kidman és Tom Cruise két gyermeket fogadott örökbe: Connort és Isabellát

Feszültséget szült a szcientológia

Tom Cruise elkötelezett híve a szcientológiai egyháznak, gyermekeiket is ebben a szellemben nevelték, amikor pedig 2001-ben Cruise beadta a válókeresetet, a gyerekek az apjukkal maradtak. Mindez nem könnyítette meg Nicole Kidman kapcsolatát velük és a színésznő érzéseit sem. A pletykák szerint a szcientológia és Nicole Kidman eltérő vallási nézetei komoly feszültséget szültek, bár ezt soha nem említették azóta sem nyilvánosan.

Új szerelem, új remény: Keith Urban és a közös gyerekek

Nicole Kidman élete akkor vált igazán teljessé, amikor 2005-ben megismerkedett Keith Urbannal, a countryzene sztárjával, akivel viszonylag hamar, mindössze egy évvel később össze is házasodtak. Ekkor jött el az igazi boldogság ideje: 2008-ban megszületett első közös gyermekük, Sunday Rose. A különleges név, melynek jelentése magyarul Vasárnapi Rózsa, nem véletlen – Nicole Kidman számára a vasárnapok, amelyek korábban magányosan teltek, Keith mellett a szeretet és a nyugalom napjává váltak.

2010-ben újabb csoda történt: egy béranya segítségével megszületett második lányuk, Faith Margaret. A névválasztás ezúttal is külön jelentőséggel bírt: a Faith magyarul Hitet jelent, Nicole Kidman és férje sosem adták fel a hitüket, hogy újra szülők lesznek.

Nicole Kidman és Keith Urban két lányával nézte idén a párizsi olimpiát 

A lányok a szüleik nyomdokaiban

A házaspár hagyományos értékek szerint neveli gyermekeit: a lányok nem használhatnak közösségi médiát, és a család rendszeresen jár templomba is. A jelek szerint pedig nem csupán a külső jegyek, de a művészi véna is tovább öröklődött: Sunday Rose színészi ambíciókat dédelget, míg Faith Margaret a zene világában találta meg önmagát.

A színésznő a vörös szőnyegen és családja körében is tündököl (Fotó: Mark Metcalfe/Getty Images)

Bár Nicole Kidman kapcsolata örökbefogadott gyermekeivel nem mindig volt könnyű, mindig is szerette és tisztelte őket. Négy gyermekével körülvéve Nicole számára a család jelenti a legnagyobb boldogságot, és mint mondja, rendkívül hálás, hogy ez megadatott neki.

Fotó: Getty Images Forrás: MarieClaire

Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés