Johnny Depp fogai fehérebbek, mint valaha – a színész teljesen új mosollyal tért vissza

2024. szeptember 05.
A tavalyi évben mindenkit megdöbbentett, hogy milyen állapotban vannak Johnny Depp fogai, azonban úgy tűnik, hogy a színész idén teljesen új mosollyal tért vissza.
Johnny Depp megvillantotta az új mosolyát

Nagyon úgy tűnik, hogy a Jack Sparrow kapitányt alakító Johnny Depp új mosolyától hangos az internet. Ahogy azt mi is megírtuk, tavaly Johnny Depp nagy visszatérésétől volt hangos a cannes-i filmfesztivál nyitónapja. Többen igyekeztek közel kerülni a színészhez, azonban nem sokkal később leesett az álluk a döbbenettől. Kiderült, hogy Johnny Depp rendkívüli módon elhanyagolja a fogait, amelyek látványosan sárgásbarnák és néhány komment alapján „szó szerint rohadnak”. A kommentelők között akadt olyan, aki úgy tudta, hogy a színész elhanyagolja a személyes higiéniáját. 

A tavaly vírusossá vált fogai után úgy látszik, hogy Johnny Depp teljesen új fogsort kapott. A színészről nemrég az Instagramon látott napvilágot egy videó mialatt a Bahamákon nyaralt. Depp egy tengerparti bárban beszélgetett a személyzet tagjaival és láthatóan többször is elmosolyodott. A 61 éves színész láthatóan nagyon jó hangulatban volt, ugyanis még a bárpult mögé is beállt, hogy segítsen elkészíteni az italát.

A kommentelők persze egyből kiszúrták, hogy Johnny Deppnek nemcsak jó kedve, hanem vadonatúj fehér fogai vannak. 

Jól látom, hogy a fogai világosabbak, mint valaha?” – kérdezte az egyik rajongó, majd azt is hozzátette, hogy milyen jó a színészt ilyen boldognak látni. 

Depp képviselői nem reagáltak a Page Six megkeresésére, amelyben arra kérték őket, hogy reagáljanak a színész új mosolyára, ennek ellenére a rajongók egyetértenek abban, hogy Johnny Depp nemcsak jól néz ki, hanem boldognak és egészségesnek is tűnik. 

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images