Ezt neked is látnod kell: Palvin Barbi egy világhírű magazin címlapján pózolt

2024. szeptember 06.
Palvin Barbi a brazil Harper's Bazaar szeptemberi számának egyik címlapján pózolt. A gyönyörű modell mesésen néz ki a fekete ruhájában.
Palvin Barbi egy világhírű magazin címlapján pózolt

Régen posztolt már Palvin Barbi, így már lehetett sejteni: valami készül. Úgy tűnik, ez a valami nem más, mint egy közös munka a Harper’s Bazaar magazinnal, aminek az egyik szeptemberi címlapját Barbi foglalta el.

Palvin Barbi a nagyon letisztult fotón egy fekete egyvállas, Genny ruhát visel, ami rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz neki, akárcsak a fekete Luz da Lua szandál. A lábait felhúzva egy fémes székben ül, amitől egyszerre szexi és művészi a modell.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Harper’s Bazaar Brasil (@bazaarbr) által megosztott bejegyzés

Palvin Barbi a Harper’s Bazaar eredeti posztját vette át, ami azt írja: a szeptemberi szám divattal és stílussal teli érkezik. „Egy merész istennőhöz hasonlóan a magyar modell többféle feketében jelenik meg a kiadás lapjain belül.” Remélhetőleg hamarosan Barbi még több képet oszt meg a legújabb munkájáról!

Legutóbb az Anthropologie divatmárka őszi kollekciójának arca volt Palvin Barbi. Az egyik legszembetűnőbb darab, amit a kollekcióból viselt, és ami minden bizonnyal az ősz sztárja lesz, az a leopárdmintás ruha.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Anthropologie (@anthropologie) által megosztott bejegyzés

Bár Palvin Barbi szemmel láthatóan élvezi a fotózásokat és a mindig pezsgő New Yorkot, ám nincs könnyű dolga, hiszen a sajtó folyamatosan a házasságával kapcsolatos pletykáktól hangos. Először tavasszal kaptak szárnyra a pletykák, hogy gond lehet Barbi és Dylan Sprouse házasságában. Többen is azt állították, hogy a fiatal férj egy influenszer lányt fűzögetett egy cannes-i bulin. De nem is olyan régen Palvin Barbi megosztott egy képet, amin forró csókot ad Dylannek, azt üzenve a világnak: 100%-ban megbízik a férjében.

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images