Jennifer Aniston megmutatta rajongóinak elképesztő luxusotthonát – Le fog esni az állad!

2024. szeptember 20.
Jennifer Aniston a közösségi médiában mutatta meg a rajongóinak 21 millió dolláros, kaliforniai luxusotthonát.
Jennifer Aniston otthona

Jennifer Aniston kedden az Instagram-oldalára feltöltött videóban engedett ritka bepillantást bámulatos luxusotthonába. A színésznő az Emmy-díjátadóra készülődött éppen otthonában, ezért készült a felvétel.  

A videóban az 55 éves Jennifer Aniston látható, amint sminkeli magát pazar fésülködőasztalánál, amelyet már februárban is megmutatott a követőinek. Később a színésznő átsétált a nappaliba, ahol pózolt egy kicsit a ragyogó, pánt nélküli Oscar de la Renta ruhájában, amit az este folyamán az Emmy-díjátadón viselt. A hatalmas helyiségben egy századközépi dohányzóasztal, és más absztrakt és egyedi műalkotások is helyet kaptak. A nappalit sikkes sötét keményfa padló borítja. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés

 

Jennifer Aniston mesés kúriájában a videó tanúsága szerint egy könyvtár is helyet kapott. Onnan sétált át a színésznő a nappaliba. Ez utóbbiban hatalmas, a padlótól a mennyezetig érő üveg tolóajtók biztosítják a helyiség természetes megvilágítását. 

Jennifer Aniston luxusotthona Bel Airben található, és az ingatlant 1965-ben A. Quincy Jones tervei alapján építették. Miután 2011-ben a színésznő megvásárolta a házat, rögtön fel is újította, és kicsit átalakította. A legfontosabb az volt számára, hogy meleg hangulatot árasztó bútorokkal és kiegészítőkkel dobják fel az ingatlant.

Jennifer Aniston korábban is mutatott már részleteket az otthonából. 2021-ben például egy smoothie-készítő videó során a lenyűgöző fekete konyhabútora villant meg a felvételeken. Később, 2022-ben bepillantást engedett a rajongóknak hatalmas fürdőszobájába, miközben a színésznő a nemrég piacra dobott hajápoló termékeit mutatta be a követőinek.

Fotó: Getty Images Forrás: Page Six