Jennifer Aniston lélegzetelállítóan gyönyörű friss fotóin

2024. április 28.
Jennifer Aniston jó adag friss fotóval örvendeztette meg Instagram-követőit, mi pedig szóhoz sem jutunk a színésznő kirobbanó formája láttán.
Jennifer Aniston gyémántgyűrűt viselt a SAG Awards-on

A Jóbarátok 55 éves sztárján egyszerűen nem fog az idő! Jennifer Aniston tegnap egy rakás friss fotóval lepte meg több mint 45 milliós követőbázisát – mindenki legnagyobb örömére. A képek egy részén Jennifer Aniston maga látható, míg mások számára kedves pillanatokat örökítenek meg. Az első fotó egy szelfi, amin Jennifer Aniston nemcsak tökéletesen manikűrözött körmeit mutatja meg, de azt is, hogy képes visszafele öregedni: a sztár csoda szép, tökéletesen sima arcát egy szép, visszafogott tavaszi sminkkel dobta fel – egyszerűen csodásan áll neki a hangsúlyos szempillaspirál és a bájos arcpír.

Egy másik fotón azt mutatja meg, hogyan tartja magát formában személyi edzője, Dani Coleman segítségével: a testhezálló edzős szett egyértelművé teszi, hogy Jennifer Aniston keményen dolgozik tökéletes alakjáért. A képek között van még vicces FaceTime screenshot, néhány barátságos kutya és barátnőkkel közös kép is, plusz egy vicces felvétel, amin Jennifer Aniston egy „Can’t Adult Today” vagyis „Ma nem megy a felnőttködés” feliratot tart.

Jennifer Aniston egyébként korábban többször is elárulta már kirobbanó formája titkát: a színésznő rendszeresen sportol és egészségesen étkezik, de fiatalos formájához valószínűleg más is hozzájárul – nemrégiben például Sandra Bullock társaságában látták őt kilépni egy híres plasztikai sebész rendelőjéből.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images