10 híresség extravagáns fürdőszobája

2022. július 02.
A világ legpazarabb otthonai nem máshoz tartoznak, mint a leggazdagabb családokhoz és hollywoodi hírességekhez. Ha luxusötleteket keresel, hogy felfrissítsd fürdőszobád megjelenését, íme néhány a legcsodálatosabbak közül, híres sztároktól.

Jennifer Aniston

A Jóbarátok sztárjának luxus fürdőszobája Beverly Hills-i otthonában található. Belül az önálló márvány fürdőkád sárgaréz csapokkal van felszerelve, ami a padlótól a mennyezetig érő ablakokon keresztül a nyugodt kertre néz. Aniston Stephen Shadley tervezővel dolgozott együtt, aki segített az 1970-es évekbeli kastélyt tágas, modern menedékké alakítani.

hiresseg-extra-furdoszoba

Jessica Alba

A színésznő és a The Honest Co. környezetbarát márka társalapítója, Jessica Alba a Clements Design céget bízta meg, hogy felújítsa otthonát Kaliforniában, ahol gyerekeivel és férjével, Cash Warrennel él. A fürdőszoba modern felüdülést kínál, amely nyitottnak és barátságosnak tűnik az önálló kádnak és a szobák közti padlótól a mennyezetig érő ablakoknak köszönhetően.

hiresseg-extra-furdoszoba

Jennifer Lopez

J.Lót nem kell bemutatni – és nem meglepő, hogy a fürdőszobája is olyan látványos, mint ahogyan azt elképzeltük.

hiresseg-extra-furdoszoba

Kendall Jenner

A smaragdzöld tónusú fürdőszobának vintage hangulatot kölcsönöz a Waterworks tükör és a Badia Design mozaikcsempéje.

hiresseg-extra-furdoszoba

Jake Gyllenhaal

A színész minimalista, modern fürdőszobája már a belépés pillanatától kezdve hangulatos megjelenést biztosít. Egyszerű és lényegre törő, elegáns kialakítása pedig időtlen.

hiresseg-extra-furdoszoba

Meryl Streep

New York-i otthonában egy Calacatta-márvánnyal burkolt fürdőszoba található, amely az egész teret beborítja. Nos, a kép önmagáért beszél, gyönyörű, tágas tér az ápoláshoz és kényeztetéshez.

hiresseg-extra-furdoszoba

Courteney Cox

Egyedi gyártású függőlámpákkal, bársonnyal kárpitozott székekkel és oszmánokkal, valamint Cox egyedi alkotásaival rendelkezik.

hiresseg-extra-furdoszoba

Christina Aguilera

Beverly Hills-i otthonában a fürdőszoba nyilvánvaló fókuszpontja egy óriási dizájnerszőnyeg, rajta Aguilera arcával.

hiresseg-extra-furdoszoba

John Legend

John Legend énekes-dalszerzőnek Don Stewart tervező volt segítségére a Chrissy Teigennel közös hollywoodi otthonukban található fürdőszoba felújításában. Ez a tágas, modern fürdő zuhanykabinnal és modern diófa dekorációval rendelkezik.

hiresseg-extra-furdoszoba

Julianne Moore

Julianne Moore sorházának teljes harmadik emeletét hatalmas fürdőszobává alakította át. Ez a téglalap alakú kialakítás dupla mosdókagylóval, modern káddal és kandallóval büszkélkedik.

hiresseg-extra-furdoszoba

Ha kíváncsi vagy, hogy hol szépítkezik további öt hollywoodi sztár, akkor látogass el a Mindenőtt Nő oldalára.

Forrás és fotó: Mindenütt Nő

Olvass tovább!