Jennifer Aniston dögös ruhájával belopta magát a közönség szívébe

2024. június 03.
Jennifer Aniston kirobbanó formájával és dögös megjelenésével ismét belopta magát a közönség szívébe. A színésznőt a The Morning Show-ban nyújtott alakításáért hívták be a Los Angeles-i Paramount stúdióba.
Jennifer Aniston ismét belopta magát a közönség szívébe

Jennifer Aniston kirobbanó formájának köszönhetően évről évre meglepi a közönséget. Jennifernek az idei People’s Choice Awardson például új frizurája teljes mértékben ellopta a show-t, de azt sem lehet elfelejteni, amikor csillogó ezüstben és az ikonikus Rachel-frizurájával vonult a vörös szőnyegen. A The Morning Show és a Jóbarátok 55 éves sztárja nemrég egy rakás friss fotóval lepte meg követőbázisát nem sokkal azután, hogy elárulta, mi az a három gyakorlat, amivel formában tartja magát. 

Jennifer Aniston ezúttal sem okozott csalódást, ugyanis vasárnap az Emmy FYC eseményen minden tekintetet magára vonzott, a szó lehető legjobb értelmében. A színésznőt a The Morning Show-ban nyújtott alakításáért hívták be a Los Angeles-i Paramount stúdióba, Jennifer pedig meg is adta a módját. Jennifer Aniston egy bordó, spagettipántos ruhában jelent meg az eseményen, amelyet virágmintákkal díszítettek. A ruhakölteményt egy szintén bordó nyaklánccal egészítette ki. Jennifer a megjelenését egy piros magas sarkúval egészítette ki, vállig érő szőke tincseit pedig kiengedve hagyta. 

Jennifer Aniston ismét belopta magát a közönség szívébe

Jennifer Aniston ismét belopta magát a közönség szívébe

A The Morning Show műsora 2019-ben debütált Jennifer Aniston főszereplésével, azóta pedig összesen három évad jelent meg az Apple TV+-on. Jennifer 2020-ban megkapta a SAG-díjat Alex Levy szerepéért.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images