Angelina Jolie közös tetoválást csináltatott a 16 éves lányával

2024. szeptember 24.
Angelina Jolie és 16 éves lánya, Vivienne – aki szintén megtagadta a Pitt nevet – közös tetoválást csináltattak.
Angelina Jolie közös tetoválást csináltatott a lányával

Angelina Jolie és lánya, Vivienne is a „Stay Gold” kifejezést tetováltatták magukra, miután együtt dolgoztak a The Outsiders című Broadway-darabon. „Nagyon sokat jelent ez nekünk külön-külön és együtt is” – mondta Angelina Jolie a CR Fashion Book-nak.

Angelina Jolie-nak hat gyermeke van a volt férjétől, Brad Pittől: fiai Maddox (22), Pax (20), Knox (16), valamint lányai Zahara (19), Shiloh (18) és Vivienne (16). Vivienne még tavasszal döntött úgy, hogy elhagyja apja vezetéknevét.

Angelina Jolie Stay Gold tetoválása a karja oldalán található, két másik szöveg közelében, kurzív formában. Az nem derült ki, hogy lánya, Vivienne tetoválása ugyanazon a helyen vagy valahol máshol van.

A Stay Gold kifejezést tetováltatta magára Angelina Jolie és a lánya, Vivienne

A Stay Gold kifejezést tetováltatta magára Angelina Jolie és a lánya, Vivienne

Miután 2023-ban látta a The Outsiderst, Vivienne arra inspirálta édesanyját, Angelina Jolie-t, hogy jelentkezzen producerként a zenei adaptációhoz. Vivienne édesanyja önkéntes asszisztenseként tevékenykedett, míg Angelina Jolie a The Outsiders vezető producere volt.

„Viv az anyámra emlékeztet abban, hogy nem arra koncentrál, hogy a figyelem középpontjában legyen” – nyilatkozta Angelina Jolie. „Nagyon megfontoltan és komolyan foglalkozik a munkájával, és keményen dolgozik, hogy a lehető legjobban megértse, hogyan járulhat hozzá a darab sikeréhez” – tette hozzá.

Júniusban Angelina Jolie Tony-díjat kapott a The Outsiders musical produceri munkájáért.

Angelina Jolie azt is felfedte, hogy a mellkasán lévő madártetoválása is – amit New York-i Tony díj-átadón mutatott meg – egy olyan tetoválás, ami közös „néhány” gyerekével, de hogy a hat gyermeke közül melyiknél van, azt nem árulta el.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images