Angelina Jolie mosolyogva pózolt 15 éves lánya mellett – miután az megtagadta apja nevét

2024. június 02.
Angelina Jolie mosolyogva pózolt lánya, Vivienne mellett egy hollywoodi rendezvényen, miután a 15 éves lány nemrég elhagyta apja, Brad Pitt vezetéknevét.
Angelina Jolie lánya

Vivienne Jolie-Pitt a minap együtt tündökölt édesanyjával, Angelina Jolie-val a vörös szőnyegen, miután részt vettek a Reefer Madness: The Musical című előadás bemutatóján. Angelina Jolie elégedettnek tűnt, ahogy sötét napszemüvegében mosolyogva pózolt lánya mellett. A színésznő egy fekete zakót, fehér inget viselt, míg lánya egy széles szárú fekete nadrágot, mellényt és egy inget választott az alkalomra.

Angelina Jolie mosolyogva pózolt 15 éves lánya mellett

Angelina Jolie mosolyogva pózolt 15 éves lánya mellett

Angelina Jolie és lánya, Vivienne – aki az exférjétől, Brad Pitt-től született – nemrég együtt debütáltak a The Outsiders című musicalben. A szemfüles rajongók pedig azt is észrevették, hogy a 15 éves Vivienne Jolie-Pitt megvált apja vezetéknevétől, és a műsorfüzetben egyszerűen Vivienne Jolie-ként szerepel. Nem tudni, hogy Vivienne komolyan gondolja-e a névváltoztatást, és később hivatalossá szeretné-e tenni.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Jolie-Pitt gyerekek kapcsolata csak nem akar rendeződni híres apjukkal, Brad Pitt-tel. Nem Vivienne volt ugyanis az első, aki elhatárolódott a Pitt családnévtől. Így tett a pár örökbe fogadott lánya, Zahara is. Amikor tavaly novemberben felvették a Spelman College AKA diákszövetségébe, a 19 éves diáklány egyszerűen Zahara Marley Jolie-ként mutatkozott be a társainak. 

A héten jött aztán az újabb hír, miszerint Angelina Jolie és Brad Pitt legidősebb vér szerinti gyereke, a 18 éves Shiloh hivatalosan is kérelmezte, hogy megváltoztassák a nevét Shiloh Jolie-ra

Úgy tudni, hogy Shiloh saját ügyvédet is fogadott, és nem vesztegette az időt. Azon a napon nyújtotta be a kérelmet, amikor betöltötte a 18. életévét, hiszen így már jogilag felnőtté vált.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images