György herceg is adrenalinfüggő, mint az apja? – extrém hobbijai vannak

2024. október 04.
György herceg nemcsak külsőleg ütött az apjára, hanem minden jel szerint az érdeklődési körük is megegyezik. Vilmos herceg fia is rajong az extrém hobbikért.
György hercegnek extrém hobbijai vannak

A 42 éves Vilmos herceg a Team GB olimpikonjaival beszélgetett a Birtley Közösségi Uszodában az újranyitás alkalmával. Miközben az elit úszókkal társalgott, elárulta, hogy a szupersportos feleségével, Katalin hercegnével (42) imádják a sportot, akárcsak a 11 éves fiuk, György herceg is.

„Katalin és én imádunk úszni. György pedig szeret búvárkodni” – mondta Vilmos herceg. „Tíz éves volt, amikor először elvittük, és azt hittük, hogy kiborul, de nagyon szerette. Most teljesen bevette magát a vízi világba” – ecsetelte Vilmos herceg fia, György herceg hobbiját.

A walesi herceg és hercegné alapítványa bejelentette, hogy új partnerséget köt a Birtley Közösségi Uszodával, hogy úszásoktatást és vízimentő-képzést biztosítsanak. „Az úszás az élet olyan fontos része. Szigetország vagyunk, mindannyiunknak hozzáférést kell biztosítani ahhoz, hogy megtanuljunk úszni” – mondja György herceg édesapja.

György herceg is kedveli a veszélyt, mint az apja, így neki is extrém hobbijai vannak

György herceg is kedveli a veszélyt, mint az apja, így neki is extrém hobbijai vannak

Ugyanakkor nem ez az egyetlen extrém sport, amiért György herceg rajong. Nemrég a People számolt be arról, hogy György herceg apja nyomdokaiba lép, és repülni tanul. Vilmos herceg fia a nyári vakáció utolsó napján repült először, mielőtt visszatért az iskolába. Természetesen még nem egyedül repült a fiatal herceg, hanem oktatóval, és néhány jelenlévő azt mondta, hogy rendkívül élvezte a repülést a trónörökös.

György herceg apja is imád repülni, aki 2008-ban elvégzett egy 12 hetes repülési tanfolyamot, majd a királyi légierő (RAF) kutató-mentő pilótájaként dolgozott Angleseyben, Walesben. Később mentőhelikopter-pilótaként tevékenykedett a The East Anglian Air Ambulance alapítványnál, majd 2017-ben leszerelt.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images