Kedves és fontos oka van annak, hogy György herceg mindig megfogja Vilmos kezét

2023. augusztus 09.
Sokkal jelentősebb az indok, mint elsőre gondolnánk.
Kedves és fontos oka van annak, hogy György herceg mindig megfogja Vilmos kezét

György herceg még csak tízéves, de a második helyet foglalja el a brit trónöröklési sorrendben. Egy napon minden bizonnyal király lesz belőle, ezért szülei már egészen kicsi korától kezdve készítik fel őt erre a jelentős pozícióra.

Bár az egész világ tudja már a születése óta, hogy Györgyből uralkodó lesz, Vilmos herceg és Katalin hercegné csak nemrégiben beszélt először legidősebb fiukkal a monarchiában betöltött szerepéről, hogy minél tovább védjék a gyermekkorát és ártatlanságát.

Ahogy a herceg elkezd nőni, kénytelen lesz egyre több időt külön tölteni testvéreitől, Saroltától és Lajostól, hiszen teljesen más feladatok várnak majd rájuk. Jasmine Peters nevelési szakértő szerint azonban néhány finom jel arra utal, hogy a walesi herceg és hercegné már most elkezdték felkészíteni Györgyöt az előtte álló feladatra.

Peters szerint ugyanis az az oka annak, hogy Vilmos herceg mindig megfogja György kezét a nyilvános szereplések alkalmával, hogy utat mutasson a fiának és kimutassák a köztük lévő szoros köteléket. A szakértő úgy fogalmazott: „Az apák jellemzően a fegyelmezésért, a család irányításáért, védelméért és ellátásáért felelősek. Nem ritka, hogy az apa mutatja meg a fiának, hogy milyen szerepe és feladatai lesznek majd a családi életben. Gyakran mondják, hogy férfi kell ahhoz, hogy egy fiút férfivá neveljen.”

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images