Demi Moore szívbe markoló híreket osztott meg a nagybeteg Bruce Willis állapotáról

2024. október 14.
Demi Moore a hétvégén friss híreket osztotta meg exférje, Bruce Willis állapotáról.
Demi Moore Bruce Willis állapota

Az ikonikus színésznő a 2024-es Hamptons Nemzetközi Filmfesztiválon vett részt New Yorkban, ahol életműdíjat vehetett át a pályafutásáért. A rendezvény során Demi Moore egy szívbemarkoló nyilatkozatot adott. Beszélt az afáziával és frontotemporális demenciával küzdő Bruce Willis jelenlegi állapotáról.

„Ez a betegség az, ami. Azt hiszem, nagyon mélyen el kell fogadnunk, hogy mivel fog együtt járni” – nyilatkozta a színésznő. Hozzátette: Bruce Willis állapota jelenleg „stabil”, amit pozitív hírként értékelhetünk.

Demi Moore két nappal a fesztivál előtt látogatta meg exférjét, hogy együtt tölthessenek egy kis időt első unokájukkal, Rumer lányuk kislányával, Louettával. Moore elmondta, hogy minden ilyen találkozásra azzal a céllal megy, hogy „ameddig lehetőségük van rá, megosszanak egymással mindent.” Megható őszinteséggel beszélt arról is, hogyan próbál a jelenben maradni, amikor Bruce Willis betegségével szembesül, nem pedig a régmúlt emlékeibe kapaszkodni.

Bruce Willis, Demi Moore és három közös lányuk

Bruce Willis, Demi Moore és három közös lányuk

„Ha ahhoz próbálsz ragaszkodni, hogy egykor milyen volt, azt hiszem, vesztes játszmába kezdesz. De amikor úgy döntesz, hogy ott vagy vele, ahol most tart, az nagyon szép és meghitt tud lenni.”

Demi Moore szavai mélyen megérintették a hallgatóságot, érezni lehetett ugyanis belőlük a szeretet és együttérzés erejét, amelyet exférje iránt tanúsít. A színésznő elkötelezett amellett, hogy amíg csak lehet, támogassa Bruce Willist ebben az élethelyzetben, és hogy mindent megtegyen, amit tud, hogy az együtt töltött pillanatok emlékezetesek legyenek mindannyiuk számára.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images