Bruce Willis ritkán látott kislánya 12 éves lett – így ünnepelnek a demencia árnyékában

2024. április 02.
Bruce Willis felesége megható videóban köszöntötte a színésszel közös kislányukat, Mabel Rayt, 12. születésnapja alkalmából. Mutatjuk a felvételt.
Bruce Willis először mutatkozott nyilvánosan, mióta demenciával diagnosztizálták

Bár Bruce Willis idősebb lányait, Tallulah Willist és Rumer Willist viszonylag gyakran láthatjuk a nyilvánosságban (Tallulah nemrégiben például arról is nyíltan beszélt, hogy autizmussal diagnosztizálták) a színész kisebb gyerekei a reflektorfénytől távol nevelkednek. Bruce Willis és jelenlegi felesége, Emma Heming együtt nevelik a kilencéves Evelyn Pennt és Mabel Rayt, aki épp most töltötte be a 12. évét.

A jeles nap alkalmából Bruce Willis felesége megható videót tett közzé Instagram-oldalán, melyben néhány szívmelengető pillanatot válogatott össze Mabel Ray-ről. A felvételen látjuk, ahogy a kiskamasz nevet, táncol, vattacukrot csemegézik, és szeretetteljesen összebújik édesapjával, Bruce Willisszel.

Alább látható a megható felvétel:

Bruce Willis állapota továbbra is bizonytalan

Az ünnepnapot továbbra is beárnyékolja Bruce Willis állapota: a színészt 2022-ben diagnosztizálták afáziával, majd később demenciával, azóta pedig meglehetősen ellentmondásos információk érkeznek az állapotáról. A nyilvánosságtól visszavonult sztárról leginkább családtagjai, elsősorban felesége, Emma Heming, vagy volt felesége, Demi Moore szoktak információkat megosztani – volt már, hogy arról számoltak be, hogy javulást tapasztaltak a színész állapotában, de a család azt is nyilatkozta már, hogy tartanak tőle, „bármelyik nap az utolsó lehet” Bruce Willis számára.

Emma Heming nemrégiben a 15. házassági évfordulójuk alkalmából is megosztott egy megható fotót a színésszel, vagyis úgy tűnik, a nehézségek ellenére sem feledkeznek meg róla, hogy megünnepeljék a boldog pillanatokat. Egyelőre azonban még mindig nem lehetünk biztosak benne, hogy pontosan milyen állapotban is lehet Bruce Willis.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images