Bruce Willis felesége jó híreket közölt a színész állapotáról

2024. március 04.
Bruce Willis felesége kiállt férje mellett: rácáfolt a hamis narratívára, és igazán jó híreket közölt a színész állapotáról.
Bruce Willis felesége jó híreket közölt a színész állapotáról

Bruce Willis felesége, Emma Heming jó híreket közölt férje demenciájáról. Az egykori modell rácáfolt a hamis hírekre és elmondta, hogy még mindig szerelmesek és igenis „van köztük kapcsolat”. Emma Heming vasárnap megosztott egy videót az Instagram-oldalán, amelyben elmondta, hogy nemrég rábukkant egy kattintásvadász cikkre, amelyben Bruce Willisről és családjáról írtak.

„A cím lényegében azt mondja, hogy a férjemben nincs több öröm. Csak annyit mondhatok, hogy ez távol áll az igazságtól” – mondta a 45 éves Heming. Az exmodell ezután felhívta a figyelmet arra, hogy ne írogassanak ilyen címeket, és ne ijesztgessék az embereket: „Ne ijesztgessétek az embereket azzal, hogy ha egyszer valamilyen neurokognitív betegséget diagnosztizálnak, akkor vége” – fogalmazott. „Nem, ennek teljesen az ellenkezője.”

Ezután Bruce Willis felesége kifejtette, hogy valóban sok családjában a bánat és szomorúság a demencia diagnózis miatt, ugyanakkor rengeteg szeretet, kapcsolat és öröm is van a mindennapjaikban.

Bruce Willis családja 2022 márciusában Willis jelentette be, hogy a színész felhagy a színészettel, miután afáziával diagnosztizáltak. Egy évvel később azonban kiderült, hogy a sztár állapota demenciává fejlődött.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images