Zendaya és Tom Holland a legszexibb sztárpárként indult randizni

2024. október 27.
Zendaya és Tom Holland tűzforró passzoló szettekben indultak romantikus vacsorára, ismét bizonyítva, hogy ők a legstílusosabb és legszexibb hollywoodi sztárpár.

Hiába számítanak a világ legnépszerűbb sztárpárosának, Tom Holland és Zendaya csak ritkán engednek bepillantást közös életükbe. A közösségi médiában szinte sosem posztolnak közös képeket, és nyilvános eseményeken sem sokszor látjuk őket együtt – nem is csoda, hogy azonnal médiaeseménynek számít, ha egymás kezét fogva jelennek meg valahol.

Zendaya és Tom Holland ezúttal egy romantikus vacsorára indultak, amit sikerült is lencsevégre kapnia a szemfüles paparazziknak. 

Tom Holland és Zendaya – a legstílusosabb sztárpáros

A két híresség elképesztően stílusos, passzoló outfitekben indult el a közös estére. Tom Holland egy magasított nyakú, rövidujjú bordó felsőt és laza, elegáns szabású fekete nadrágot viselt, amihez fehér sportcipőt húzott. Zendaya pedig egy elképesztően szexi, testhezálló és mélyen dekoltált Louis Vuitton bőrruhát választott – passzoló vörösbor árnyalatban. A szexi páros egymás kezét fogva hagyta el a New York-i Nine Orchard Hotelt, ahonnan egy fekete SUV vitte őket a romantikus vacsora helyszínére. 

Az Eufória és a Challangers sztárja és a Pókember-filmek főhőse azért látogattak New York-ba, hogy megünnepeljék Tom Holland új alkoholmentes sörének (Bero) debütálását. Mivel a páros körül hemzsegtek a lesifotósok, a 28 éves színész bebizonyíthatta, hogy a való életben és van olyan hősies, mint a Pókember: testével védelmezte Zendayát a fotósok elől és határozottan vezette a biztonság felé szerelmét.

Tom Hollandot és Zendayát legutóbb akkor láthattuk együtt, amikor a BNP Paribas Open női döntőjén jelentek meg együtt, ultramenő teniszezős szettekben. Bár időről-időre szárnyra kapnak a hírek a két híresség állítólagos eljegyzéséről, sőt akár titkos házasságkötéséről is, ezekkel kapcsolatban egyelőre nincsenek biztos információink. Idén nyáron keringett a neten egy fotó, melyen Tom Holland térdre ereszkedve kérte meg Zendaya kezét egy zsúfolt teremben, a fotóról azonban hamar egyértelművé vált, hogy AI-generálta kép.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images