Zendaya és Tom Holland randis tenisz-szettjétől nem látsz ma menőbbet

2024. március 18.
Zendaya és Tom Holland ultramenő tenisz-szettben randiztak a BNP Paribas Open női döntőjén. Imádjuk a fülig szerelmes sztárpár outfitjét.
Zendaya és Tom Holland randis tenisz-szettjétől nem látsz ma menőbbet

Zendayát és Tom Hollandot ultramenő teniszezős szettben kapták le a fotósok, miközben a BNP Paribas Open női döntőjén randiztak. A két huszonhét éves színész a március 17-i meccset élvezte a kaliforniai Indian Wells Tennis Gardenben. És nemcsak szuperül néztek ki, hanem önfeledten énekelték is az éppen szóló örök slágert, a I Wanna Dance With Somebodyt Whitney Houstontól. Zendaya fehér, cipzáras dzsekit, egy színben hozzáillő felsőt és rakott szoknyát viselt a randevún. Tom pedig barna inget, fehér pólót, fekete nadrágot és egy színezett lencsés szemüveget választott az alkalomra.

A sztárpár nem is választhatott volna jobb helyszínt a romantikázáshoz, ugyanis Zendayának nemsokára bemutatják legújabb és éppen témába vágó filmjét, a Callengerst. A színésznő az áprilisban megjelenő romantikus filmben egy egykori teniszező csodagyereket alakít, akiből férje edzője lett. Zendaya a meccs után találkozott a női döntő győztesével, a lengyel Iga Świątekkel is, aki 6-4, 6-0-ra verte a görög Maria Sakkarit, és így három éven belül második BNP Paribas Open címét szerezte meg. „Köszönöm, Zendaya, hogy kedves, vicces és figyelmes voltál” – írta a teniszbajnok az Instagram-sztorijában.

Ez volt az első közös nyilvános kiruccanása Zendayának és Tomnak azóta, hogy részt vettek a Dűne második részének premierjén Londonban, február 15-én. Az eseményre egy hónappal azután került sor, hogy a rajongók elkezdtek a szakításukról pletykálni, amit most minden kétséget kizáróan sikeresen megcáfoltak.

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images