Az aprócska tükrös kunyhó tényleg láthatatlan

2022. szeptember 24.
Ha komolyan gondoljuk, hogy el szeretnénk tűnni a világ szeme elől, egyértelműen ez a tükrökkel beépített erdei házikó a nekünk való hely.

Amerikában, Tennessee-ben található az a Bolt Farm Treehouse nevű luxuskemping, ahol olyan kunyhót is kibérelhetünk, amit elsőre nem is biztos, hogy meglátunk a fák között. A falait üveggel rakták körbe, így azt az illúziót kelti, hogy láthatatlan. Így nemcsak minket nem találnak meg olyan könnyen, de bentről gyönyörködhetünk az egészen közel merészkedő vadállatokban is az erdő közepén. 

lathatatlan-haz-erdo

Tükrös üvegpanelekből épült a ház, ami a nyári forróságban is visszaveri a nap sugarait, az UV-sugárzás 97 százalékával együtt. Szerencsére ami az emberi szemnek láthatatlan, az az erdő madarai számára látható, így nagyon ritkán repülnek csak neki véletlenül a tükrös falaknak. 

Bár az erdő közepén található, a kunyhó (illetve kunyhók, mert kettőt is kibérelhetünk) minden jóval ellátott: franciaágy, légkondicionáló, széles sávú internet, padlófűtés, pezsgős zuhany, teljesen felszerelt konyha és házimozirendszer is tartozik hozzá. A teraszon füstmentes tűzrakóhely és jacuzzi is található.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Bolt Farm Treehouse

Olvass tovább!