Mostantól civilek is megszállhatnak az angol királyi család erdélyi birtokán

2022. október 07.
Egy brit utazási iroda all inclusive ellátást kínál karácsonyra ügyfeleinek III. Károly erdélyi otthonában.

A briteknek mostantól lehetőségük lesz három napot all inclusive eltölteni III. Károly erdélyi házában. A brit Responsible Travel utazási iroda a felelősségteljes utazást népszerűsíti, amellyel a turisták a helyi közösségeket támogathatják, miközben nincsenek negatív hatással a természetre. Romániában a Kárpátok, a Duna-delta, Erdély és Máramaros meglátogatását is javasolja az ügynökség.

civil-utazas-angol-kiraly-csalad-erdely-birtok

Így került a Responsible Travels portfóliójába Károly gróf Kálnoky Tibor és családja által kezelt zalánpataki birtoka is. Kálnoky szoros kapcsolatot ápol a brit királyi családdal, sohasem hiányzik a díszvendégek sorából a monarchia nagy eseményeiről, így például Vilmos és Harry esküvőjén is ott volt.

A karácsonyra szóló, 7 éjszakás all inclusive ajánlat 1500 euróba kerül egy főnek, további 500 euróért pedig az angol király otthonában is eltölthetnek három éjszakát az Erdélybe látogatók, akik lovaglással, kocsikázással, a környék várainak és a helyi kézművesek műhelyeinek megtekintésével, medvelesen és szaunázással tölthetik a napjaikat.

Forrás: Főtér, Adevarul, Fotó: YouTube

Olvass tovább!