Megszólalt Károly király és Kamilla állítólagos szerelemgyereke

2022. szeptember 23.
Az 56 éves Simon Charles Dorante-Day egész életében meg volt győződve róla, hogy Kamilla és Károly a vér szerinti szülei. A férfi most arra készül, hogy felvegye Harry herceggel a kapcsolatot.

Simon Charles Dorante-Day 1966. április 5-én született az Egyesült Királyságban, Portsmouthban – még azelőtt, hogy Károly herceg feleségül vette volna Dianát. A kisfiút a vér szerinti szülei nyolc hónapos korában örökbe adták, és az új családjával Ausztráliában telepedett le. A vér szerinti szülők sosem fedték fel kilétüket, de Dorante-Day örökbe fogadó nagyszüleinek állítása szerint a férfi kétséget kizáróan Károly és Kamilla szerelméből született. Érdekesség, hogy Dorante-Day mindkét nagyszülője annak idején Fülöp hercegnek dolgozott. A férfi évek óta azért küzd, hogy a királyi család végeztessen el egy DNS-tesztet, hogy kiderülhessen, vajon valóban van-e köztük rokonság. (Itt találsz további képeket Simon Charles Dorante-Dayről)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Click! pentru femei (@clickpentrufemei.ro) által megosztott bejegyzés

Simon Charles Dorante-Day a napokban újra a rivaldafénybe került, ugyanis Erzsébet királynő, azaz az állítólagos nagymamájának a halála kapcsán arról nyilatkozott, hogy minél előbb szeretné meglátogatni feltételezett féltestvérét, Harry herceget.

„Mindketten a királyi család fekete bárányai vagyunk, azt mondanám, hogy ez a kötelék összeköt minket – mondta Dorante-Day az ausztrál Seven csatornának. – Hiszem, hogy Harry átérezné a helyzetemet. Az apja vele is jól elbánt, neki is van egy kis gondja Károllyal, ahogy nekem is. Az első dolog, amit tennék, ha találkoznék Harryvel és Meghannel, hogy megölelném őket. Szerintem szükségük van rá, hogy őszinte legyek” – tette hozzá.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images

Olvass tovább!