Harry herceget és Meghant nem hívták meg az állami fogadásra, amelyet III. Károly rendezett

2022. szeptember 17. |

A hírek szerint Meghan Markle-t és Harry herceget nem hívták meg a III. Károly által vasárnap rendezett állami vacsorára.

Habár a hét elején Harry és Meghan még azt mondták, meghívást kaptak a Buckingham-palotában a temetés előtti estén rendezett vacsorára, most az a hír reppent fel, hogy nemkívánatosak a rendezvényen, amelyet III. Károly a temetésre érkező világvezetők és VIP vendégek számára tart.

harry-herceg-,eghan-markle-erzsebet-temetes

Harry és Meghan még szerdán a Wesminster Hall előtt

A hétfői temetés előtt tartott díszvacsorán a világ minden pontjáról érkeznek vezetők, nem kétség, hogy a modern történelem legnagyobb “találkozója” lesz.

A palota azonban ragaszkodott hozzá, hogy az eseményen csak úgynevezett “dolgozó királyi tagok” jelenjenek meg, így Meghan és Harry várhatóan nem vesz részt a vacsorán, amelyen több mint 500 államfőt és állami méltóságot látnak vendégül.

A pár természetesen a temetésen ott lesz, sőt szombaton Vilmos és Harry néma virrasztást tart néhai nagymamájuk, Erzsébet királynő koporsójánál, és hozzájuk csatlakozik hat unokatestvérük is a Westminster Hallban.

Forrás: The Sun Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!

Megint gyászban tölti születésnapját Harry herceg

Megint gyászban tölti születésnapját Harry herceg

Ma lett 38 éves Harry herceg, de a közelmúlt eseményeinek fényében valószínűleg nem rendez nagy ünneplést... Nem ez egyébként az első alkalom, hogy szülinapozás helyett gyászolnia kellett: édesanyja, Diana hercegné is születésnapja előtt nem sokkal hunyt el.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok