Startup versenyt hirdetett a Loffice

2014. október 16.
Versenyt hirdetett a Loffice közösségi iroda - amelyről mostani lapszámunkban is olvashattok - a hazai startupoknak. A legjobbak ingyen szerepelhetnek kiállítóként Európa egyik legnagyobb startup fesztiválján.

2014. októberében a bécsi Pioneers Festival tartja lázban Európa és a világ gazdasági elitjét, ahová 250 befektetőt, 600 startupot, 2500 gazdasági szakembert várnak. A Loffice versenyt hirdetett a hazai startupoknak: a legjobb öt ingyen szerepelhet kiállítóként a Pioneers Festivalon. A verseny október 19-én éjfélig nyitott.

Az elbírálás két körben történik, magyarországi és bécsi zsűritagok bevonásával. Október 26-án, vasárnap 17.30-tól versenyzik tovább a 10 döntőbe jutott startup az 5 standhelyért, 3 perces pitchekben, a Loffice Paulay Ede utca 55. szám alatti épületében. Október 28-án a nyertesek csomagolhatnak és ingyenes busszal indulhatnak Bécsbe, hogy elfoglalják standjukat az üzleti fesztiválon. A 26-i budapesti döntőre egyébként díjmentes jegyeket lehet igényelni.

Együttműködő partnerek: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Innovációs Hivatal, Óbudai Egyetem.

A fentieken kívül 10 darab kedvezményes árú startup belépőt is kínál a Loffice a fesztiválra. Erre a regisztrációkat érkezési sorrendben a pioneers@loffice.hu e-mail címen várják a szervezők.

A Pioneers Festival célja, hogy a régió és a Szilícium-völgy vezető vállalkozóinak, vállalatvezetőinek, befektetőinek, inkubátorainak és innovátorainak biztosítson kapcsolatépítő eseményt, azért hogy népszerűsítse a jövő innovatív technológiáit és segítse a piacon résztvevőket értékes kapcsolatok kialakításában. Az eseményen olyan világhírű előadók színesítik a programokat, akik a Google-nél, a Twitternél, vagy a Facebooknál szerezték tapasztalataikat. A fesztivál október 29-30-án lesz.