Vége a találgatásnak: itt áll feketén-fehéren, miért mond le vezetéknevéről Brad Pitt lánya

2024. július 22.
Brad Pitt lánya nem a levegőbe beszél, és tényleg kész elhagyni híres apja nevét. Most viszont Shiloh ügyvédje arra is rávilágított, miért jutott a lány erre a döntésre.
Brad Pitt lánya, Shiloh ezért akar szabadulni apja nevétől

Ha épp nem a borászat miatt van tele a sajtó Angelina Jolie-val és Brad Pitt-tel, akkor azért, mert a gyerekeik szép sorjában mondanak le a Pitt névről. Zahara és Vivienne is elhagyta a Pitt nevet, bár nem világos, hogy Vivienne törvényesen tette-e. A legutóbb pedig Shiloh hozta meg ezt a döntést.

Brad Pitt lányának az ügyvédje új nyilatkozatot tett arról a „jelentős döntésről”, hogy Shiloh lemond apja vezetéknevéről. A 18 éves lány – aki az egykori pár hat gyerekének egyike – idén május 27-én, a születésnapján nyújtotta be a névváltoztatás iránti kérelmét.

Shiloh ügyvédje, Peter Levine azt mondta, hogy Brad Pitt lánya „fájdalmas eseményeket követően független és jelentős döntést hozott”, amiért megváltoztatja a nevét.

Brad Pitt lánya, Shiloh újabb lépést tett, hogy megszabaduljon apja nevétől

Brad Pitt lánya, Shiloh újabb lépést tett, hogy megszabaduljon apja nevétől

Ezenkívül Shiloh ügyvédje további lépéseket is tett és egy újságban tette közé Brad Pitt lányának névváltoztatási kérelmét: „Shiloh ügyvédjeként köteles vagyok egy jogi közleményt közzétenni, mert a kaliforniai törvény ezt megköveteli mindenkitől, aki meg akarja változtatni a nevét. Ezt a jogi közleményt a Los Angeles Timesban tették közzé, ahogy az szükséges” – mondja Levin.

A két nappal ezelőtti közleményben az áll: Shiloh bejelentette, hogy módosítani kívánja a nevét Shiloh Nouvel Jolie-Pittről Shiloh Nouvel Jolie-ra, és akinek kifogása van a petícióval szemben, annak még ebben a hónapban meg kell jeleznie ellenvetését a bíróságon, máskülönben zöld utat kap Brad Pitt lányának névváltoztatási kérelme.

Egy friss jelentés szerint Brad Pitt „gyakorlatilag semmilyen kapcsolatban nem áll” idősebb gyermekeivel. Egy hónappal azután, hogy Shiloh beadta a kérelmét, egy forrás felfedte a People-nek , hogy Brad Pitt kapcsolata az idősebb gyerekeivel továbbra is feszült. „Gyakorlatilag nincs kapcsolata a felnőtt gyerekeivel. A fiatalabb gyerekeivel való viszonya pedig az elmúlt hónapokban a forgatási ütemterv miatt korlátozottabb volt” – osztotta meg a bennfentes.

Forrás: Dailymail, Fotók: Getty Images