A bántalmazással vádolt Brad Pitt lánya meglepő döntést hozott

2024. április 09.
Brad Pitt otthonába költözhet a színész és Angelina Jolie közös lánya, Shiloh, noha a sztárpár több gyereke is kikelt korábban apjuk bántalmazó viselkedése miatt.
brad-pitt-kedvenc-szexjelenete

Még mindig tart a pereskedés az egykori házastársak, Angelina Jolie és Brad Pitt között, melynek részeként egyre súlyosabb vádak jönnek felszínre a színésszel kapcsolatban. Bár Brad Pitt tagadta a vádakat, az Angelina Jolie vallomását rögzítő bírósági iratok szerint a színész rendszeresen fizikailag bántalmazta feleségét, majd ominózus, 2016-os családi repülőútjuk alkalmával a gyerekeket is bántotta – ekkor döntött Jolie a válás mellett. Angelina Jolie azt állítja, a színész fojtogatta, és több ízben különböző módokon bántotta őt: ezeket a vádakat épp a közelmúltban fogalmazta meg újra.

Korábban a gyerekek is élesen felszólaltak apjuk ellen. Az egész világot bejárta a hír, amikor Brad Pitt fia, Pax egy 2020-as üzenetében „világklasszis baromnak és gyalázatos apának” nevezte a férfit, hozzátéve: „Nincs semmiféle belátásod vagy empátiád a négy legkisebb gyereked felé, akik reszketnek a félelemtől a jelenlétedben”. A tavalyi év végén pedig Zahara Jolie-Pitt jelentette be, hogy elhagyja Brad Pitt vezetéknevét, megtagadva ezzel híres apját. Bár kétségtelen, hogy meglehetősen terhelt a viszony Brad Pitt és gyerekei között, most nagyon úgy tűnik, hogy egyáltalán nem mindegyik gyerekkel ápolhat ennyire rossz kapcsolatot.

Shiloh meglepő döntése

A sztárpárhoz közeli források szerint Shiloh Jolie-Pitt meglepő döntést hozhatott: a 17 éves lány Brad Pitt kaliforniai otthonába költözhet. A bírósági döntés értelmében Angelina Jolie gyakorolja a gyerekek felügyeleti jogát, Brad Pitt pedig láthatási jogot gyakorolhat. Most azonban úgy tűnik, Shiloh mégis inkább az apjával szeretne együtt élni.

Egyelőre nem tudni, mi állhat a meglepő döntés mögött, és persze azt sem tudhatjuk biztosan, hogy megvalósul-e a költözés, mindenesetre nagyon meglepő fordulat lehet, különösen, hogy az elmúlt hetekben újra felforrósodtak a jogi csatározások. 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images