Így reagált Brad Pitt arra, hogy lánya meg akar szabadulni apja nevétől

2024. június 04.
Brad Pitt állítólag nagyon kiborult azon, hogy Angelina Jolie-val közös lánya, Shiloh el akarja hagyni apjától örökölt vezetéknevét.
Így reagált Brad Pitt arra, hogy lánya meg akar szabadulni apja nevétől

Brad Pitt állítólag nagyon kiborult azon, hogy Angelina Jolie-val közös lánya, Shiloh el akarja hagyni apjától örökölt vezetéknevét. A színész a hírek szerint ideges az események miatt, és nagyon fáj neki lánya döntése.

„Tisztában van vele, és ideges, hogy Shiloh elhagyta a vezetéknevét. Soha nem érzett nagyobb örömet annál, mint amikor megszületett. Mindig is szeretett volna egy lányt” – mondta egy Brad Pitthez közel álló forrás a People magazinnak. „Az hogy minden arra emlékezteti, hogy elvesztette a gyerekeit, természetesen nem könnyű Brad Pitt számára. Szereti a gyerekeit és hiányoznak neki. Ez nagyon szomorú.”

A bennfentes megjegyezte, hogy bár a Harcosok klubja sztárja boldog új barátnőjével, Ines de Ramonnal, nagyon fáj neki, hogy megromlott a kapcsolata hat gyermekével. Egy másik forrás pedig úgy fogalmazott: „Még mindig nagyon szereti az összes gyerekét. Ez a teljes folyamat nagyon nehéz volt az egész család számára.”

Shiloh ugyanis 18. születésnapján, május 27-én beadta a kérelmet, hogy hivatalosan is nevet változtasson, és törölje nevéből a „Pitt” vezetéknevet. Bár a fiatal névváltoztatását még nem engedélyezték, a hírek szerint új neve Shiloh Jolie lesz.

A múlt hónapban derült ki, hogy Shiloh testvére, Vivienne is csupán „Vivienne Jolie-ként” dolgozik a The Outsiders című Broadway-darabban. De tavaly Zahara sem vállalta az igazi nevét a főiskolai beiktatási ceremóniáján, 2021-ben pedig arról számolt be a Us Weekly, hogy Pitt és Jolie fia, Maddox is anyja vezetéknevét használja a hivatalos dokumentumokon.

Nem világos, hogy a fiatalok mikor hidegültek el az apjuktól, de másik a sztárok másik fia, Pax „világszínvonalú seggfejnek” nevezte Bradet egy 2020-as apák napi posztban, miután állítólag verbálisan és fizikailag is zaklatta őt és testvéreit egy repülőút során.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images