Angelina Jolie és Brad Pitt lánya táncos tehetségével az egész világot lenyűgözte

2024. május 16.
Angelina Jolie és Brad Pitt körül továbbra sem csitulnak a kedélyek, azonban lányuk, Shiloh Jolie-Pitt nemrég egy teljesen új arcát mutatta meg a világnak. Csodálatos táncos tehetségével az egész közönséget lenyűgözte.
Megcsillogtatta csodálatos táncos tehetségét Angelina Jolie és Brad Pitt lánya

Angelina Jolie és Brad Pitt válása körül továbbra sem csitulnak a kedélyek, amelyet nemcsak a két sztár, hanem gyerekeik is megszenvednek. Örökbe fogadott fia, Pax Thien Jolie-Pitt például azzal vádolta az apját, hogy a hozzá legközelebb állók életét pokollá tette, lánya, Zahara pedig nem használta a második vezetéknevét az egyetemi beiktatási ceremónián. Legidősebb fiuk, Maddox pedig nem hajlandó felvenni a kapcsolatot édesapjával. A napokban váratlan fordulat vette kezdetét, ugyanis Angelina Jolie eltiltotta gyerekeit Brad Pitt-től. Az eset a gyerekeket is nagyon megviselheti, de úgy tűnik, hogy lányuk, Shiloh inkább a táncba temetkezik. 

A napokban került ki egy videó, amelyben Jolie és Pitt csodás lánya megcsillogtatta lenyűgöző tánctudását. Shiloh – aki a hónap végén tölti be 18. életévét – freestyle táncmozdulatokkal kápráztatta el a közönséget. A videót Jolie lányának koreográfusa, Lil Kelaan Carter osztotta meg. 

A tehetséges Shiloh nemrég központi szerepet kapott a Millenium Táncközpontban, Angelina Jolie és Brad Pitt pedig büszkébb, mint valaha. Az ET-nek azt mondta, hogy a videó könnyeket csal a szemébe, majd hozzátette: 

„Nem tudom, hogy vajon honnan örökölhette, hiszen itt vagyok én, Mr. Kétballáb.”

Egy bennfentes azt is elárulta, hogy Shiloh nagyon szeret táncolni, ráadásul nagyon tehetséges is benne, így már egynéhány éve jár ezekre az órákra. Jolie és Pitt lánya nemcsak a közönséget, de a tanárokat is lenyűgözte, így azt mondták, hogy fejlődés tekintetében Shiloh számára a határ akár a csillagos ég. 

„A táncos közösségen keresztül is szerzett jó barátokat. Mindannyian benne vannak egy csoportban, ahol megosztják kedvenc lejátszási listáikat és hasonló dolgokat” – mondta a forrás.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images