Tovább gyűrűzik a botrány: Brad Pitt lánya hivatalosan is meg akar szabadulni apja nevétől

2024. május 31.
Brad Pitt és Angelina Jolie lánya, Shiloh volt az utolsó gyerek, aki kitartott az apja mellett. Ám a testvéreivel ellentétben ő hivatalosan is lépéseket tett azért, hogy megszabaduljon apja nevétől.
Tovább gyűrűzik a botrány: Brad Pitt lánya hivatalosan is meg akar szabadulni apja nevétől

Brad Pitt és Angelina Jolie legidősebb gyermeke, Shiloh volt az utolsó gyerek, aki kitartott híres édesapja mellett. Ám a testvéreivel ellentétben ő hivatalosan is lépéseket tett azért, hogy megszabaduljon a Pitt névtől.

Brad Pitt lánya hivatalosan is szabadulna apja nevétől

A TMZ által csütörtökön megszerzett bírósági dokumentumok szerint Brad Pitt és Angelina Jolie lánya, Shiloh hivatalosan kérvényezte, hogy töröljék a vezetéknevéből a „Pitt” nevet. Shiloh a 18. születésnapján nyújtotta be a papírokat, amire május 27-én, hétfőn került sor, és azt kérte, hogy új hivatalos neve Shiloh Jolie legyen. Ez nem sokkal azután történt, hogy kiderült, A gyilkos járat színésze helyre akarja hozni a kapcsolatát Shiloh-val.

Az utóbbi időben Brad Pitt több gyereke is: Vivienne, Zahara és Maddox is elhagyták a vezetéknevüket, bár nem nyújtottak be kérelmet a nevük törvényes megváltoztatására. Shiloh kérése még jóváhagyásra vár.

Brad Pitt lánya, Shiloh

Brad Pitt lánya, Shiloh

Egy Brad Pitthez és Angelina Jolie-hoz közeli forrás szerint a válás óta a színésznő gondoskodott arról, hogy gyermekeik „korlátozott kapcsolatban legyenek” apjukkal. Ennek ellenére a legidősebb, vér szerinti gyerekük, Shiloh nemrég apjához szeretett volna költözni, ami végül ismeretlen okokból nem valósult meg. Most pedig, hogy Shiloh 18 éves, maga dönt a kapcsolata alakulásáról híres édesapjával.

Néhány nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy Brad Pitt 15 éves lánya, Vivienne is megvált apja vezetéknevétől. Nem sokkal korábban döntött úgy a pár idősebbik, örökbe fogadott lánya, Zahara is, hogy megválik a Pitt névtől. Ami Brad Pitt 20 éves fiát, Paxot illeti, ő már régóta eltávolodott a Harcosok klubja színészétől.

A hét éve tartó gyerekfelügyeleti jogi csatározások és botrányok közepette egy másik forrás azt mondta a Daily Mailnek, hogy Brad „soha nem mond le” apai kötelességeiről, és „mindig” csak egy telefonhívásnyira lesz, ha gyermekei vele akarnak lenni. A forrás szerint Brad Pitt soha nem tenne olyat, amit megbánhat, ezért amikor 70, 80 vagy 90 éves lesz, mindig szívesen látja a gyerekeit és ápolná velük a kapcsolatot.

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images