Céline Dione legszebb ruhái, amikben igazi zenei csillagként tündökölt a vörös szőnyegen

2024. július 30.
Noha leginkább a hangjáról ismert, Céline Dion az évek során a modern divat ikonjává nőtte ki magát. Megmutatjuk a díva legszebb ruháit, amikben földre szállt csillagként ragyogott a vörös szőnyegen.
Celine Dione legszebb ruhái a vörös szőnyegen
  • Feltörekvő karrierjének köszönhetően Céline Dion a ’80-as évek óta rendszeresen megjelenik a vörös szőnyeges eseményeken.
  • Annak ellenére, hogy énekes, Céline Dion igazi divatdiktátornak számít.
  • A dívának egyszerre van merész és kifinomult stílusa, amit most meg is mutatunk!

Céline Dion divat iránti érzékéhez kétség sem fér, bár mostanában kevésbé a dalaitól és ruhakölteményeitől hangos a sajtó. Egyre több hír szól a betegségéről, amivel küzd. A merev ember szindrómában (stiff person syndrome) szenvedő Céline Dion a közelmúltban egy dokumentumfilmben mesélt őszintén a betegséggel való küzdelmeiről, valamint arról, hogyan látja életét és karrierjét. 

A kanadai énekesnő a hangjával és meseszép vagy éppen extravagáns öltözékeivel már korán felhívta magára a figyelmet. Céline Dione csupa meglepetés, hiszen az évek során előszeretettel viselt mélyen dekoltált, combig hasított ruhát, de sokszor lehetett látni sportos, lezser szerelésben is. Gyakran hord hosszú köpenyt, kabátot, ami csak fokozza a szuperdíva státuszát.

Lássuk Céline Dion legszebb ruháit az elmúlt évtizedekből:

1. Céline Dion Versace ruhában

1993-ban Céline Dion ebben a testhezálló, iszonyatosan szexi piros ruhában jelent meg a 20. American Music Awardson. Erre a Versace ruhára évek múltán is emlékszik az ember!

Celine Dione Versace ruhában

Céline Dion Versace ruhában

2. Céline Dion Chanel ruhában

Céline Dion 1997-ben valósággal lehozta a csillagokat! A 69. Oscar-díj-átadón ebben a Chanel couture ruhában jelent meg, aminek a fehér, ezüst és fekete köves díszítése tényleg úgy festett az énekesen, mintha az égboltot öltötte volna magára.

Celine Dione Chanel ruhában

Céline Dion Chanel ruhában

3. Céline Dion Elie Saab ruhában

Varázslatosan mutatott Céline Dion a 2015-ös American Music Awards díjátadón ebben a földig érő, virágmintával díszített fekete Elie Saab ruhában. Egyszerre volt elegáns és különleges a megjelenése.

Celine Dione Elie Saab ruhában

Céline Dion Elie Saab ruhában

4. Céline Dion Valentin Yudashkin ruhában

Céline Dion 2016-ban elnyerte az Icon Awardot Las Vegasban, és mondani sem kell: sikerült emlékezetessé tennie a díjátadót. Ezt a gyönyörű félvállas ruhát viselte Valentin Yudashkintól, aminek egyik oldalán a hasíték a combjáig ért. Ebben a csillogó ruhában pont úgy ragyogott, mintha egy ékkő volna!

Celine Dione Valentin Yudashkin ruhában

Céline Dion Valentin Yudashkin ruhában

5. Céline Dion Zuhair Murad ruhában

Nem hiányozhat a listáról Céline Dion káprázatos zöld Zuhair Murad ruhája, amit az 59. Grammy-díjátadón viselt 2017-ben. Rettentően szexi volt a díva ebben a mélyen dekoltált, combig hasított csillogó ruhában, amit egy zöld derékövvel tett még tökéletesebbé.

Celine Dione Zuhair Murad ruhában

Céline Dion Zuhair Murad ruhában

Forrás: W Magazine, Fotók: Getty Images