Kiderült, hogy mikor térhet vissza Céline Dion – hónapokig dolgozott azon, hogy énekelhessen

2024. július 05.
Céline Dion 2022-ben hozta nyilvánosságra, hogy gyógyíthatatlan betegséggel küzd, azóta pedig egyetlen élő koncertet sem adott. Most kiderült, hogy mikor térhet vissza a Grammy-díjas kanadai énekesnő.
Kiderült, hogy mikor térhet vissza Céline Dion

2022-ben hozta nyilvánosságra, hogy Céline Dion egy ritka autoimmun betegségben szenved, pontosabban a merev személy szindrómában. Céline-nek a soron következő turnéját is el kellett halasztania a kontrollálhatatlan izommerevséggel, illetve mozgás- és beszédképtelenséggel járó kór miatt. A betegség velejárója volt továbbá, hogy egy időre a hangját is elvesztette. Ennek ellenére csak májusban derült ki, hogy az énekesnő majdnem belehalt súlyos betegségébe. 

A legújabb információk alapján Céline Dion titokban elkezdett gyakorolni Las Vegas-i visszatérésére. A források szerint Céline idén ősszel már visszatér a színpadra a novemberi Las Vegas-i nagydíj környékén. A hírek szerint a koncerteket későbbre halasztják abban az esetben, ha az énekesnő egészségügyi problémákkal küzd. 

„Hihetetlenül keményen dolgozott azért, hogy visszatérjen arra a szintre, hogy huzamosabb ideig jól tudjon énekelni. Úgy gondolja, hogy készen áll egy több mint egy órás előadásra” – mondja a bennfentes, majd hozzátette, hogy Céline soha nem adta fel, ráadásul már hónapok óta titokban dolgozott a hangszínén. 

Kezdetben az otthonában, zenészekkel tartottak kisebb foglalkozásokat, amelynek meg is lett az eredménye. Nyolc hónap terápia után már több dalt is el tud énekelni egymás után. 

Céline utoljára a Courage világturnéja során lépett volna fel élőben, azonban akkor kénytelen volt lemondani a koronavírus-járvány miatt.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images