Egy évvel válása után új lovagja lehet Reese Witherspoonnak

2024. július 31.
Reese Witherspoont egyre többször látták mostanában egy bizonyos üzletember társaságában – új kapcsolata lehet a színésznőnek.
Reese Witherspoon új kapcsolat

Nagyon úgy tűnik, hogy Reese Witherspoonra ismét rátalált a szerelem. A 48 éves színésznőt többször is lefotózták mostanában az 56 éves pénzügyi szakember, Oliver Haarmann társaságában.

A legfrissebb fotókon Reese Witherspoon sikkes fekete ruhában sétál a magas férfi mellett, akivel éppen mély beszélgetésben vannak. A héten másodjára is együtt lefotózott színésznő és a férfi általában nagyon jókedvűnek tűnnek egymás mellett, mintha soha nem fogynának ki a témákból. Ezt a randit megelőzően Reese Witherspoon és a német származású Haarmann egy helikopterből léptek ki együtt.

Egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés a színésznő képviselőitől az új párkapcsolatot illetően. ITT tudod megnézni az andalgó párost.

A képek kicsivel több, mint egy évvel azután jelentek meg Reese Witherspoonról és új lovagjáról, hogy a színésznő bejelentette válását Jim Toth producertől. Akkoriban szinte az egész világot sokkolta a hír, hiszen a páros 12 éves házassága alatt megingathatatlanul erősnek tűnt.

Jim Toth és Reese Witherspoon egy évvel ezelőtt váltak el - új kapcsolata lehet a színésznőnek?

Jim Toth és Reese Witherspoon egy évvel ezelőtt váltak el – új kapcsolata lehet a színésznőnek?

Belsős hírek szerint a szakítás nagyon megviselte Reese Witherspoont, akinek egy fia született Tothtól, a most 11 éves Tennessee. A válás hátterében az állhatott, hogy míg a színésznő iszonyat mennyiségű munkaprojekttel foglalkozik producerként és színésznőként is, addig Jim Toth jobban preferálja a nyugodt életet.

A színésznő 1999 és 2007 között Ryan Philippe felesége volt, akitől két gyermeke született: a most 24 éves Ava és a 20 éves Deacon.

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images