Nicole Kidman végzet asszonyaként vonult be legújabb sorozatának premierjére

2024. szeptember 03.
Nicole Kidman szenzációsan nézett a ki fekete ruhájában az új sorozata, A tökéletes pár premierjén, ami hamarosan a Netflixen debütál.
Nicole Kidman végzet asszonyaként ragyogott fekete ruhájában

Nicole Kidman beragyogta a vörös szőnyeget A tökéletes pár premierjén, amit a londoni BFI Maxban tartottak hétfőn.

Az 57 éves Oscar-díjas színésznő, Nicole Kidman és az 56 éves színész, Liev Schreiber egy házaspárt fognak alakítani az új netflixes produkcióban. Az Elin Hilderbrand azonos című regényéből készült sorozatban a pár egy gyilkossági rejtélybe keveredik.

Ha a sztorit nézzük, tökéletes választás volt a premierre Nicole Kidman részéről a fekete, testhezálló szaténruha, amihez fekete tűsarkút párosított. Egy pár csepp alakú arany fülbevalóval és fekete gyűrűvel koronázta meg a megjelenését. Egyenes szőke haját hátrafésülte, és vörös rúzzsal, valamint sötét sminkkel emelte ki szemeit, hogy még drámaibb legyen a külseje. Az összhatást tekintve a színésznő bámulatosan festett, megidézve legújabb sorozatának misztikus hangulat.

Nicole Kidman és Liev Schreiber az új Netflix sorozat premierjén

Nicole Kidman és Liev Schreiber az új Netflix-sorozat premierjén

Nicolce Kidman színésztársa, Liev Schreiber egy szürke zakóban és egy hozzáillő nadrágban, valamint fehér ingben jelent meg a premieren.

A Netflix már kiadta A tökéletes pár előzetesét, amiben Nicole Kidman egy neves regényírót, Greer Garrison Winburyt, míg Liev Schreiber a férjét, Tag Winburyt alakítja. Miközben fiuk esküvőjére készülnek a lenyűgöző Nantucket-szigeti otthonukban, egy gyanús vízbefulladás megzavarja terveiket. Kezdetét veszi a nyomozás, titkok látnak napvilágot és a szereplőnek olyan érzésük lesz, mintha Greer egyik regényébe csöppentek volna.

A hat epizódból álló sorozat szeptember 5-én debütál a Netflixen és Nicole Kidman, valamint Liev Schreiber mellett olyanok csatlakoztak a produkcióhoz, mint Dakota Fanning, Meghann Fahy, Eve Hewson, Ishaan Khatter, Billy Howle és Jack Reynor.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images