Gwyneth Paltrow imádni való fotóval ünnepelte 6. házassági évfordulóját – egy kegyetlenül őszinte vallomással is előállt

2024. szeptember 30.
Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk édesen romantikáznak a színésznő évfordulóra közzétett fotóján. Paltrow azonban arról is beszámolt, a házasság nem csupa csillámpor – különösen, ha mozaikcsaládról van szó.
Gwyneth Paltrow házassági évforduló

Gwyneth Paltrow három napja ünnepelte 52. születésnapját, de nem (csak) ez volt a hétvége fénypontja számára. Az Oscar-díjas színésznő egy romantikus fotóval tisztelgett férje, Brad Falchuk és hatodik házassági évfordulójuk előtt. A kép címeként pusztán annyi szerepel: „6”, ami pontosan hat évvel a Hamptonsban tartott esküvőjükre utal. Bár nem tudni, hol készült a felvétel, úgy tűnik, mintha egy tó vagy folyó partján élvezné a páros a napsütést.

Paltrow 2010-ben ismerkedett meg Falchukkal, amikor szerepelt a Glee című sorozatban, amelynek a férfi volt a társalkotója és producere. 2015 áprilisában hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat. Három évvel később, egy meghitt ceremónia során házasodtak össze, amelyen 70 családtag és barát vett részt New Yorkban.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés

 

Bár 2014-ben elváltak, Gwyneth Paltrow és Chris Martin azóta is remek kapcsolatban vannak. Sőt, Paltrow Martin párjával, Dakota Johnsonnal is kifejezetten jó kapcsolatot ápol.

Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk úgy lépett bele a kapcsolatba, hogy mindkettejüknek volt már két gyereke az előző házasságából. Ennek kapcsán a színésznő őszintén bevallotta, bár haladnak, a két család „egyesítése” még mindig folyamatban van.

Paltrow és Chris Martin közös gyerekei 20 és 18 évesek, Falchuknak pedig egy szintén 20 éves lánya és egy 17 éves fia van az 54 éves Suzanne Bukinikkel, akitől 2013-ban vált el mintegy 11 év házasság után. A „gyerekek” között korkülönbség lényegében nincs, ami talán megkönnyíti a helyzetet.

„Nehéz, és senki nem mondja meg, hogyan kell csinálni. Csak kitartasz mellette” – vallott Gwyneth Paltrow a kemény munkáról, amit a családok egyesítése igényel. „Számomra ez az a dolog, ami jelenleg a legnagyobb boldogságot jelenti az életemben.”

Gwyneth Paltrow hosszú utat tett meg azóta, hogy a Chris Martintól való válását követően azt hitte, soha többé nem találja meg a szerelmet. „Nagyszerű volt érett korban újra szerelmesnek lenni. Csodálatos meglepetés volt, és nem gondoltam, hogy ez velem újra megtörténhet.”

Forrás: DailyMail, fotó: Getty Images