A férfiak szerint ezek a legszexibb női hobbik

2024. október 09.
A férfiak imádják azokat nőket, akik egyedül is tudnak időt tölteni, pláne, ha ilyenkor a kedvenc tevékenységüknek hódolnak. Ezek a legszexibb hobbik a férfiak szerint.
legszexibb női hobbik

Nincs vonzóbb egy nőnél, aki tudja, mit csinál. A szerelem sokkal több, mint egy érzés: nemcsak a párunkat szerethetjük, hanem a hobbinkat is űzhetjük igazi szenvedéllyel. Ahhoz, hogy önmagad legjobb verziója lehess a partnered (vagy a potenciális partnered) számára, meg kell ismerned önmagad. Ez pedig azt jelenti, hogy olyan hobbijaid és érdeklődési köreid vannak, amiket imádsz egyedül végezni, de akár szívesen meg is osztod őket a pároddal. A YourTango magazin férfiakat és nőket ekérdezett arról, hogy szerintük melyek a legvonzóbb hobbik.

Íme a férfiak által a legvonzóbbnak tartott hobbik:

1. Hastánc

“Vagy tényleg bármilyen tánc. A boogie szeretete azt jelenti, hogy komfortosan tudod használni a testedet, hogy jól érezd magad, és mi lehetne ennél szexisebb?”

2. Golfozás

“Különleges és azt jelenti, hogy a fiúkkal lóghatsz, és valljuk be, aranyosabb lesz golfruhában, mint bármelyik haverja.”

A férfiak szerint ezek a legszexibb női hobbik

A golfozás is szexinek számít

3. Kötögetés

“Elég pihentetőnek tűnik, és ki ne szeretne egy saját készítésű sálat? Ráadásul még szexi hobbinak is számít a férfiak körében a kötés.”

4. Hulahopp 

“Amellett, hogy megmutatod milyen fiatalos vagy, még a csípőd is csodaszép lesz ettől a hobbitól. Ha valami extrábbra vágysz, (és némi endorfin-növelő veszélyre), válts tüzes karikára.”

5. Sörgyári látogatás

“A borkóstolás mesés ürügy egy délután eltöltésére., és remek hobbi De ha egy nő hajlandó elmenni a sörfőzdébe, az valami különleges. Ezzel azt üzened, hogy tudsz együtt lógni a srácokkal.”

6. Daydrinking a barátokkal

“Az a lány, aki alkalmanként szívesen megiszik valamit a barátaival, laza és szórakoztató – két olyan tulajdonság, amely mindenkit exponenciálisan vonzóbbá tesz.”

7. Stand-up comedy

“Vicces és okos, és nem rendül meg, ha a többiek nem mindig szeretki. Az önbizalom és a gyors ész annyira vonzó, még akkor is, ha nem is vicces.”

8. Nyelvtanulás

“Nincs szexebb annál, mint ha angolul, franciául és olaszul flörtölhetsz egy sráccal. A nyelvtanulás tehát nem csak olyan hobbi, amit a munkában kamatoztathatunk, de még szexi is.

9. Techguru

“Nincs Y-kromoszómád, de tudsz kódolni és a blogod HTML5-ön fut? Ez rendkívül lenyűgöző, különösen a geek férfiak számára. Bónuszpont, ha a lány még gamer is.”

Forrás: Your Tango, Fotó: Getty Images