Anne Hathaway arca tönkrement a botoxtól? Hatalmas a vita Tiktokon!

2024. október 11.
Anne Hathaway egy neten keringő videóban állítólag megmutatja, hogyan torzít el a botox. Csakhogy a kommentelők szerint átverés az összevágás.
Anne Hathaway botox

Durva felvételt tett közzé Tiktokon az egyik felhasználó, mely hatalmas felzúdulást váltott ki a megtekintők körében. Nem is meglepő: a sokat vitatott botox rajta a téma.

A Calabasaswings névre hallgató felhasználó Anne Hathaway két filmjének részletét vágta egymás mellé. Mindkét jelenetben sírva fakad a színésznő, azonban míg az egyik alkalommal arca természetes módon torzul el a sírástól, ahogyan mindannyiunkkal történik egy fájdalmas zokogás során, addig a másik képsorokon Anne Hathaway szinte rezzenéstelenül ontja a könnyeit.

@calabasaswings #annehathaway #cryingscene #botox #facialexpressions ♬ original sound - Stefano

Megoszlanak a vélemények

Ahogyan az összeállítás készítője, úgy néhány néző is azon a véleményen van, hogy mindez nem más, mint a botox kezelés gyilkos hatása. Rengeteg ember azonban teljesen másképpen gondolja. „Az első jelenetben szomorúan sír. A másodikban viszont örömében. Ez a két reakció soha nem lesz egyforma!” – írja valaki.

Anne Hathaway a videón nem a botox miatt sír két eltérő módon a legtöbb vélemény szerint

Anne Hathaway a videón nem a botox miatt sír két eltérő módon a legtöbb vélemény szerint

„Persze, hogy más a két arckifejezés, ha másképpen mozog a szemöldök is” – kommentelte egy másik hozzászóló. „Itt két teljesen különböző érzésről van szó! Ezt egyáltalán nem tisztességes összehasonlítani!” – háborodott fel még egy kommentelő, és rengetegen szintén osztották a véleményét.

Új alternatíva a baby botox

Bár régóta vita tárgya, hogy mennyire helyes vagy éppen káros botox kezelést alkalmaznia a híres színésznőknek, ma már egyre elterjedtebb hétköznapi emberek körében is a beavatkozás. Sok sztár tagadja, hogy valaha is tű érte volna homlokát vagy éppen ajkai környékét, akadnak azonban olyanok is, akik cseppet sem titkolják, hogy rendszeresen alkalmazzák a módszert.

Sok híresség nyíltan rajong a botoxért, köztük például Chrissy Teigen is

Sok híresség nyíltan rajong a botoxért, köztük például Chrissy Teigen is

Újabban pedig már nagy népszerűségnek örvend az úgynevezett baby botox is, amely során a páciens mikrodózisokat kap, elkerülve a kifejezéstelen arc kockázatát, de mégis enyhítve a ráncokat. Pletykák szerint Meghan Markle irányította a figyelmet erre a metódusra, mostanra pedig állítólag csak a Tiktokon meghaladta a 4 milliárd megtekintést is a baby botox keresési kifejezés. A felvételek alapján pedig valóban egészen meggyőző az eredmény, mely elérhető az új eljárással.

@drkatiebeleznay “Baby Botox” to soften lines and provide subtle brow lift #botox #drkatiebeleznay #beforeandafter Video courtesy of @jillian.lansky ♬ dance the night away sped - ⭐️

Forrás: Tiktok, Fotó: GettyImages